GE, Türkiye’de 70’inci yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

GE, Türkiye’de 70’inci yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 10:45

İlk yabancı sanayi yatırımcılardan biri olarak 1948 yılında Türkiye’de faaliyetlerine başlayan GE, dünyada 125’inci, Türkiye’de ise 70’inci yılını “Değişimin Işığında 125 yıl” mottosu ile düzenlediği, bir çok üst düzey yöneticinin katıldığı özel bir etkinlikle kutladı.

Haberin Devamı

İş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı etkinlikteki panel ve konferanslarda; endüstriyel internet devriminin yarattığı fırsatlara, Türkiye’de enerji ve sağlık endüstrisindeki ilham veren dijital başarı hikayelerine, yeni iş modellerine ve kurumlarda kültür değişiminin gerekliliğine dikkat çekildi. 

GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan M. Özsoy gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Türkiye’nin potansiyeline her zaman inandıklarının altını çizerek; 

General Electric’in Türkiye’de 1948 yılında ampul fabrikası ile başlayan yolculuğu bugün dört fabrikamızda, dokuz farklı tesisimizde güçlenerek devam ediyor. Yatırım ve işbirlikleriyle dolu 70 yıllık geçmişimizde Türkiye ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlama hedefiyle, 2.500’e yakın çalışanımızla yerel üretim, istihdam, inovasyon ve altyapı gelişimi alanlarında çalışmalarımızı sürdürdük. Türkiye’de mühendisliğin, Ar-Ge çalışmalarının gelişmesini desteklemenin yanı sıra; yüksek teknolojili ihracata da katkı sağladık. GE Türkiye olarak önümüzdeki dönemde de enerji, sağlık ve havacılık endüstrilerinde dönüşüme ve teknolojinin etkin ve verimli kullanımına güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Türkiye’nin kalkınmasına olan desteğimizi, dijital çağın getirdiği fırsatlarla artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!