Game of Thrones’un oyunu PC’ye geldi… Fiyatı ise…

Güncelleme Tarihi:

Game of Thrones’un oyunu PC’ye geldi… Fiyatı ise…
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2020 17:16

Adından sık sık bahsettiren aksiyon dolu dizi Game of Thrones’in hayranlarına sevindirici haber geldi. Kutu oyun olarak piyasaya sürülen The Boars Game-Digital Edition oyununun zevki artık PC ve Mac’lerde de sürülecek.

Haberin Devamı

Her sezonu ayrı bir aksiyon olan, tüm dünyanın beğenisini toplayan Game of Thrones disizinin kutu oyunu artık PC’ler üzerinden de oynanabilecek. Dizinin hayranlarını çok mutlu eden kutu oyununun peşinden bu sürpriz de oldukça keyif verici. Kutu oyunun aynısı olmakla birlikte dijital ortamda daha da keyifli hale gelmiş. Kullanılan animasyonlar geliştirilmiş ve karakterler neredeyse gerçek gibi.

Dizinin bitmesinin ardından çok üzülen hayranlar bu oyun ile birlikte kendilerini neredeyse dizinin içinde hissedecek. Game of Thrones heyecanını yeniden yaşamak isteyenler için bu oyun kaçırılmaz fırsat. Oyunu çevrimiçi oynayabileceğiniz gibi tek başınıza da oynayabilirsiniz. Steam üzerinden satışa sunulan oyunu 12 Ekim tarihine kadar yüzde 20 indirim fırsatıyla 70,40 TL’ye satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dizinin hayranı olan oyun tutkunları bu gelişme ile birlikte mobil sürümü de heyecanla bekler oldu. Konu ile ilgili ise henüz bir açıklama bulunmuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!