Galaxy S8'in içi nasıl görünüyor?

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S8in içi nasıl görünüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 07:52

Samsung'un yeni amiral telefonlarından Galaxy S8'in içinde neler var? Cevap Samsung'tan geldi!

Haberin Devamı

Galaxy S8'in büyüleyici bir telefon olduğunu söylemeye gerek bile yok. Peki görünümüyle göz kamaştıran Galaxy S8'in içinde neler olduğunu hiç merak ettiniz mi?

Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın içindekileri Samsung'un paylaşımı sayesinde görme şansı bulduk. Firmanın kendi yaptığı parçalarına ayırma işleminde, yeni amiral gemisini işler hale getiren bileşenler ortaya çıktı.

Galaxy S8in içi nasıl görünüyor

Samsung, paylaşımında telefonda kullandığı yeni Mobile HDR Premium sertifikalı OLED ekrandan bahsediyor. Ön yüzün yüzde 80'ini kaplayan bu ekran, 18,5:9 oranına sahip ve Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Güç tüketimini azaltmaya yönelik çeşitli resim sıkıştırma algoritmalarını destekleyen Display Driver IC (DDI) gibi bileşenler de vurgulanırken, sanal gezinti tuşlarının bulunduğu bölümün altındaki basınç sensöründen de bahsediliyor. Bu bölüm, dokunmalara ve basmalara fiziksel düğme gibi yanıt veriyor.

Haberin Devamı

8 megapiksellik f/1,7 diyaframlı ön kamera, ekran alanını maksimize etmek üzere tasarlanmış. İris tarayıcı ve yüz tanıma işlevleri, ön kamerada tek modülde toplanmış bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 40 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!