Galaxy S7'yi Android 7 tamamen değiştirecek!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S7yi Android 7 tamamen değiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 07:24

Galaxy S7 ve S7 Edge'e yakında gelecek olan Android Nougat güncellemesinin önemli yenilikler getireceği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Galaxy S7 ve S7 Edge yakında Android 7 Nougat güncellemesine kavuşacak. Şu an beta sürümü yükleyerek bazı kullanıcıların deneyebildiği güncelleme, önemli değişiklikleriyle beklediğinize değecek gibi görünüyor.

Sammobile'ın edindiği resmi kılavuz, pilden tasarruf etmek için çözünürlüğü QHD'den 1080p'ye ve hatta 720p'ye düşürebilme gibi yeni işlevler içeriyor. Diğer geliştirmeler arasında gruplanan uyarılar ve bu uyarılara direkt olarak cevap verebilme, always-on display için yeni kişiselleştirme seçenekleri (yeni saat stilleri, renkler ve kendi resminizi kullanabilme) var.

Galaxy S7yi Android 7 tamamen değiştirecek

Android Nougat, çoklu pencere moduna da geliştirmeler getiriyor. Örneğin artık ikiden fazla pencereyi aynı anda açabiliyor, pencerelerin boyutunu rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz. Arayüz ise daha basit, temiz ve aynı zamanda daha uyumlu bir görünüm almış görünüyor.

Android Nougat ile üç ay sonra bir yılını dolduracak olan S7 ve S7 Edge, tazelenmiş olacak. Beta aşamasının Aralık ortasında tamamlanması planlanıyor; yani final sürümün 2017'den önce gelmesi umuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2016'NIN EN İYİ 10 OYUN PC'Sİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!