Galaxy Gear'a Gmail dopingi

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Geara Gmail dopingi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 13:53

Samsung Galaxy Note 3 ile kullanmak üzere Galaxy Gear akıllı saat almış olanlar sürekli olarak yeniliklere kavuşuyor.

Haberin Devamı

İlk incelemelerden sonra vasat bulunan ve fark katan özellik içermediği söylenen akıllı saat kendine çeki düzen vermeye devam ediyor. Samsung’un amacı yeni bir ürün grubunda hızlı biçimde istenen seviyeye gelmek. Son güncellemeden sonra Gmail ve Twitter uyarıları alınabiliyor.

Güncellemeyi gerçekleştirdikten sonra Facebook mesajlarını, Twitter güncellemelerini, Google Hangout mesajlarını ve belirli uzunluğa kadar Gmail e-postalarını okuyabilirsiniz. Mesajın tümünü okumak içinse bağlantı kuran telefonu açmak gerekiyor. Bir diğer yenilikse Smart Relay denen akıllı bağlantı sistemiyle ilgili. Artık telefonla akıllı saat arasındaki geçişler daha kolay hale geliyor.

Saati aktifleştiren dokunmatik kısayollar da güncellendi. Denemelere göre saatin anlamlı olması için başka güncellemeler şart. Örneğin Gmail kutusuna aynı anda üç e-posta gelirse tümünü birleştirip tek bir güncelleme gibi ekrana getiriyor. Bu türden bug’lar bir kenara bırakılırsa Galaxy Gear sahiplerinin ilk günlere göre daha mutlu olması şaşırtıcı değil. Ne de olsa akıllı saat alanların büyük kısmı bunu sosyal ağlardan gelen güncellemeleri rahatça görebilmek için tercih etmiş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!