Firefox'un mimarı logosunu değiştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Firefoxun mimarı logosunu değiştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 07:53

Firefox'un mimarı Mozilla yeni logosunun nasıl olacağına sizin karar vermenizi istiyor!

Haberin Devamı

Mozilla, açık kaynak yazılımlara olan bağlılığının bir tür devamı olarak görülebilecek önemli bir karar aldığını açıkladı. Firma yeni logosunun tasarımı için doğrudan kullanıcılarının taleplerini değerlendirecek. Kar amacı gütmeyen bir firma olan Mozilla, Open Design adlı yeni projesi kapsamında marka kimliğini modernize etmeyi hedefliyor.

Firma "Creative Strategy" adını verdiği bu süreçte kendisini yenilemek adına kullanıcılardan gelen fikirlere tamamen açık olduğunu duyurdu. Bu doğrultuda kullanıcılar firmanın gönderiler aracılığıyla paylaştığı temalara yorumlarda bulunabilecek, bunları beğenip beğenmediklerini söyleyebilecek ya da uygun buldukları tasarım örneklerini paylaşabilecekler.

Mozilla, bu geri dönüşleri toplayıp değerlendirdikten sonra yetkililerle birlikte yeni konseptler üzerinde çalışmak üzere hem tasarımcıların hem de diğer kullanıcıların fikirlerini alacak.

Haberin Devamı

Firma elde ettiği sonuçlar üzerinde gerçekleştireceği bir test aşaması ve iyileştirme sürecinin ardından Kasım ayında tanıtacağı yeni bir temayı nihai olarak seçecek.

ÜNLÜ LOGOLARIN EN KOMİK HALLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!