Fallout 4 Hileleri - Fallout 4 Tüm Hileler Ve Şifreleri

Güncelleme Tarihi:

Fallout 4 Hileleri - Fallout 4 Tüm Hileler Ve Şifreleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 19:48

Günümüzde pek çok kişi tarafından sevilen birçok oyun bulunmaktadır. Bu oyunların özellikleri ile birliktehileler için şifreleri de farklı olmaktadır. Bu oyunlardan birisi de Fallout 4 oyunudur. Son zamanlarda Fallout 4 oyununun hile şifreleri çok sık araştırılmaktadır. Peki Fallout 4 hileleri nelerdir? Fallout 4 tüm hileler ve şifreleri sizlere detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Play Station veya bilgisayarlarda oynanan oyunlardan birisi de Fallout olmaktadır. Fallout 4 oyunu son dönemlerin en popüler oyunlarından birisidir. Oyunun daha eğlenceli bir hale gelmesi için bazı hileler bulunmaktadır. Bu hilelerin neler olduğunu bilmek oyun için oldukça önemlidir.

Fallout 4 Hileleri

Fallout 4 Boston'un kurak ve çorak topraklarında geçmektedir. Bu topraklarda pek çok sistem çalışmaktadır. Oyunu bilgisayardan oynayan kişiler bu sistemleri aşmak için hileleri sıklıkla araştırmaktadır. Oyuncular Birkaç komut ile bu sistemleri kolay bir şekilde aşabilmektedir. Özellikle oyun içerisinde güzel eşyalar almak isteyen kişilerin konsol komutlarına ihtiyacı bulunmaktadır.

Fallout 4 konsol komutları oldukça çeşitlidir. Özellikle ölümsüzlük ve güçlü silahlar üretme hileleri en sık tercih edilenler olmaktadır. Bu hileler ile oyuncular daha eğlenceli vakitler geçirmektedir. Fakat burada bilinmesi gereken şeylerden birisi konsol komutlarının nasıl girildiği, diğeri ise hilelerin şifreleri olmaktadır. Oyuncuların bu oyun içerisinde bu iki noktayı bilmesi gerekmektedir.

Fallout 4 Konsol Komutları Nasıl Girilir?

Fallout 4oyunu için konsol komutlarına nasıl girileceği oyuncular tarafından merak edilmektedir. Konsol komutlarını kullanabilmek için ilk olarak oyuncuların geliştirici konsolunu açmaları gerekmektedir. Bunun için yapılması gereken şey ESC tuşun altındaki " tuşuna basılması gerekmektedir.

Burada konsol komutlarına girerken Caps Lock tuşunun açık olup olmamasının pek bir önemi yoktur. Bunun sebebi komutların büyük veya küçük harflere duyarlı olmamasıdır. Burada komutların belirli bir düzende girilmesi gerekmektedir. Burada düzen şeklinde olmaktadır. Konsola girerken parantezlerinin yazılmadan girilmesi gerekmektedir. Daha sonra itemID kısmına hile kodlarından birinin yazılması gerekmektedir. Burada eğer komut bir eşya getirilecek ise # yerine de bu eşyadan kaç tane isteniyor ise ona göre bir değer girmeniz gerekmektedir.

Fallout 4 Tüm Hileler ve Şifreleri

Fallout 4 oyunu içerisinde oyunun daha eğlenceli bir hale gelebilmesi için oyunda farklı şifreler ile belirlenmiş pek çok hile bulunmaktadır. Bu hile kodlarının yazılması ile pek çok anlamda güç kazanmak mümkündür. Fallout 4 hileleri ve şifreleri şunlardan oluşmaktadır:

Tgm: Oyuncuları Tanrı moduna sokar ve ölümsüzlük yapmaktadır. Komutu etkisiz hale getirmek için ise tekrar konsola girilmesi gerekmektedir.
- Tim: Oyuncuları yenilmez yapmaktadır. Bu şifre ile can azalabilir fakat oyuncu ölmemektedir.
- Tcl: Çarpmayı ve yer çekimini oyuncu için kapatmaktadır. Burada oyuncular duvarların içerisinden geçebilmekte ve havada uçabilmektedir. Burada komut etkisiz hale getirmek için tekrar konsola girilmesi gerekmektedir.
- Player.setlevel :Seviye sistemi ile uğraşmadan oyuncular direkt olarak en yüksek seviyede olmak istiyor ise # yerine istenilen değer girilebilir ve karakter seviyelerini arttırılabilir.
- Player.modav : Oyuncuların özel yeteneğinin seviyesini belirlemektedir.
- Tmm 1: Pip - Boy haritasındaki tüm konumları işaretlemektedir.
- Unlock: Kilitli olan birimleri ve kapıları açmaktadır.
- Player.additem : İstenilen eşyayı istenilen sayıda envantere eklemektedir.
- Player.placeatme: Bulunulan konuma istenilen eşyayı veya NPC'yi ışınlar.
- Tai: NPC'lerin yapay zekasını kapatmaktadır. Burada onları aptallaştırmaktadır.
- Tcai: Saldıran yapay zekaların savaş kodlarını kapatmaktadır. Saldırmalarını engellemektedir.
- Tdetect: Yapay zekaların oyuncuları fark etmesi engellenir. Özellikle bir şeyler çalmak ve gizli bir şekilde dolaşmak için kullanılır.
- Killall: Çevredeki herkesi katletmektedir. Fakat bundan yoldaşlar ve oyun için önemli olan karakterler etkilenmemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!