Eset COMPEX 2009 Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Eset COMPEX 2009 Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 16:07

Dünyanın önde gelen güvenlik yazılımı şirketlerinden Eset, Compex 2009 Fuarı'nda...

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kullanılan antivirüs programlarından biri olan NOD32’yi geliştiren yazılım kuruluşu ESET, COMPEX 2009 Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı’nda, NOD32 ve Eset Smart Security’nin en yeni sürümlerinin yanı sıra dünyanın ilk Türkçe mobil antivirüs yazılımını tanıttı. ESET standının süprizlerinden biri ise “Virus Killer“ oyunu oldu. Kurulan oyun köşesinde, ziyaretçiler hareketli bir virüs avı gerçekleştirdi.

ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, hergün 100 bin’in üzerinde zararlı yazılım üretildiğini, dolayısıyla bilgisayarların pek çok tehditle karşı karşıya kaldığına dikkat çekti. Antivirüs firmalarının, gelişen tehditleri iyi takip ettiğini ve etkileyici engeller oluşturduğunu belirten Akkoyunlu, bugün dünyada 90 milyon kişinin ESET ürünlerini kullandığını söyledi.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kullanılan antivirüs programlarından NOD32’yi geliştiren ve sezgisel tarama özelliği ThreatSense® ile antivirüs sektörüne farklı ve proaktif bir yaklaşım getiren ESET, 19-22 Kasım tarihlerinde düzenlenen COMPEX 2009 Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı’nda, yeni ürün ve çalışmalarını tanıttı. Hız, kalite ve düşük kaynak kullanımını öne çıkaran ESET, COMPEX’deki standında NOD32 ve son derece kapsamlı koruma sağlayan ESET Smart Security ürünlerinin, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları hedefleyen dördüncü versiyonlarının özelliklerini ziyaretçilerle paylaştı.
 
İlk Türkçe mobil antivirüs yazılımı
3G uygulamasıyla giderek daha çok yaygınlaşan mobil internet ve akıllı telefonlara yönelik ilk Türkçe mobil antivirüs yazılımını hazırlayan ESET, bu ürününü de ziyaretçilerin dikkatine sundu. ESET Mobile Antivirus®, hızlı ve derinlemesine tarama özelliği ile, mobil iletişime önem veren kullanıcılar ve işletmeler için ideal bir ürün olarak ortaya çıkıyor.

Türkiye’de ve dünyada en çok tercih edilen markalar arasında
Genişleyen bilgisayar kullanımıyla birlikte ülkemizdeki dijital güvenliğin giderek daha çok öne çıktığnı aktaran ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcı Alev Akkoyunlu, Türkiye’nin dünyada ESET ürünlerinin en çok kullanıldığı ülkelerden biri olduğunu söyledi. Akkoyunlu,  Türkiye’nin önde gelen pek çok özel ve kamu kuruluşunun ESET’i tercih ettiğine dikkat çekerken, dünyada 90 milyon kişinin ESET ürünleri kullandığını belirtti.

Haberin Devamı

Hergün 100 bin yeni tehdit!
Antivirüs firmalarının, gelişen tehditleri iyi takip ettiğini ve etkileyici engeller oluşturduğunu belirten ESET Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, gelecekte daha az sistem gereksinimiyle daha geniş koruma anlayışının piyasaya hakim olacağını aktardı. Hergün 100 bin’in üzerinde zararlı yazılım üretildiğini, dolayısıyla bilgisayarların pek çok tehditle karşı karşıya kaldığını aktaran Akkoyunlu, çok hızlı büyüyen sosyal paylaşım sitelerinin de bilgi edinme ve şifre çalma konusunda ciddi bir tehdit oluşturabildiklerini anlattı.

Ziyaretçiler virüs avladı
ESET standının süprizlerinden biri ise “Virus Killer“ oyunu oldu. Kurulan oyun standında ziyaretçiler bir virüs avı gerçekleştirdi. Yeterli virüsü yakalayan konuklara çeşitli ödüller verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!