En sevilen oyun karakterleri neler? En sevilen oyun karakterlerinin isimleri ve hikayeleri

Güncelleme Tarihi:

En sevilen oyun karakterleri neler En sevilen oyun karakterlerinin isimleri ve hikayeleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 04:36

Dijital dünya üzerindeki oyunlarda senaryo, bölümlerin tasarımları, müzik gibi pek çok önemli unsur olsa da en önemlisi, oyunun kendini özdeşleştireceği karakterlerdir. Fakat oyun dünyasından pek çok karakter gelip geçmiştir ve sadece bazıları kalıcı olmayı başarmıştır. Güncel ve klasik oyunlarda en çok sevilen ve keyif alınan efsanevi karakterleri derledik.

Haberin Devamı

Dijital dünyada oyunlar pek çok kategoriye ayrılmıştır. RPC oyunlar başta olmak üzere; FPS, RTS, TBS, Browser, Open World, H&S, J-RPG, Adventure, Survival Horror, Simulation, Platform ve Battle Royal gibi pek çok farklı çeşitte oyun mevcuttur.

 En Sevilen Oyun Karakterleri Neler?

 Oyun dünyasında gelmiş geçmiş en karizmatik, en çok sevilen ve oynamaktan büyük zevk duyulan 16 karakter;

16.Resident Evil - Leon S. Kennedy: Resident Evil film serilerini takip ettik yetmedi oyunlarını oynadık, tüm oyun serisinde de en çok Leon S. Kennedy'i sevdik.

15. Far Cry 3 - Jason Brody: Seride gördüğümüz bu yakışıklı ve karizmatik adam sadece oynayan kadınların değil, erkeklerinde aklını başından almıştır.

14. The Witcher 3 - Geralt of Rivia: Şimdilerde dizi haline getirilen The Witcher 3'deki Geralt of Rivia, beyaz saçların yakıştığı nadir karakterlerden biri olmakla birlikte oyuncularında kalplerini kazanmıştır.

Haberin Devamı

13. God of War - Kratos: Öfkeyle oradan oraya saldıran bu adamı sevmeyen var mı? Piyasaya ilk çıktığından bu yana geçirdiği karakter bazlı dönüşümün ardından en çok takdir edilen karakterlerinden biridir.

12. Tomb Raider - Lara Croft: Asaleti ve güzelliği ile kalpleri kazanan Lara, bir mezar soyguncusudur. 1996 yılında piyasaya sürülen oyun güncellemeleriyle günümüze kadar gelmeyi başarmıştır.

11.Hitman - Agent 47: Kelliği karizma haline getiren, dünyanın en tehlikeli adamı Agent 47’de en diğer diğer karakterler kadar çok sevdik ve kendimizle özdeşleştirdik.

10.Assassin's Creed - Ezio: Sahiden eziyor, yıkıyor ve geçiyor. En iyi bildiğimiz İtalyan kökenli bu karakter pek çok kişinin sevgisine nail oldu.

9.Mortal Kombat - Sub-Zero: 1992 yılından bu yana günümüze gelen oyunun en sevilen karakteri hiç şüphesiz her ana Mortal Kombat dövüş oyununda bulunan Sub-Zero karakteridir.

8.League of Legends - Evelynn: Son zamanlarda K/DA müzik olarak piyasaya çıkan LOL kız grubu, hem karakterlerin hem de oyunun popülerliğini daha fazla arttırmıştır. Grup 5 karakterden oluşmasına rağmen en çok sevilen Evelynn olmuştur.

Haberin Devamı

7.Prince of Persia - Prince: Oyun dünyasının Johnny Depp’i olarak adlandırılan bu adam, ciddi hayran kitlesine sahiptir. Sürmeli gözleri ve kılıç kullanımındaki ustalığı bizi bizden alıyor.

6.Final Fantasy - Cloud Strife: 1997 yılından bu yana varlığını sürdüren Final Fantasy'nin ana kahramanlarından biri olan Cloud Strife sevilmeyecek gibi değildir.

5.Pac-Man: 1980 yılından bu yana labirent etrafında dönüp duran bu sarı kafayı hepimiz çok sevdik.

4Street Fighter Serisi - Ryu ve Ken: Şimdilerde oldukça değişim yapılsa da aklımızda hala o ilk ortaya çıktığı haliyle kalan Ryu, Ken ile birlikte oyun tarihinin en sevilen karakterleri arasındadır.

3.GTA Vice City - Carl Johnson: 7'den 77'ye ne oynadık GTA Vice City oyununu. Arabayla oradan oraya polislerden kaçıp, hileler yazarak hem can yeniledik hem de bir sürü silah edindik. Bir nesle GTA Vice City hile kodlarını sorun, ezbere bilirler. Tabi oyunda en çok sevilen ve hatta uğuna Capsler yapılan karakter de Carl Johnson'dı.

Haberin Devamı

2.Street Fighter - Chun-Li: Yine Street Fighter oyunundan herkesin bildiği ve severek oynadığı bu kızımız bir efsanedir.

 1.Super Mario: 90'lı yıllardan günümüze kadar popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Super Mario bir efsanedir. Bu pala bıyıklı, tulumlu adamla bıkıp usanmadan prensesi kurtarmaya çalıştık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!