EMEA birincisi oldular

Güncelleme Tarihi:

EMEA birincisi oldular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 07:30

Türkiye'nin önde gelen dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcısı Teleperformance ve Gittigidiyor, birlikte katıldıkları çağrı merkezi sektöründe dünyanın en iyi uygulamalarının ödüllendirildiği Contact Center World Awards’ta, “En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı” kategorisinde EMEA birincisi oldu.

Haberin Devamı

2015’te de iki ödül aldığı organizasyondan bu sene de ödülle dönen Teleperformance Türkiye, EMEA bölgesinde gerçekleştirilen yarışmada Gittigidiyor ile birlikte “En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı” kategorisinde yarıştı.

Dünyada çağrı merkezi sektörünün en iyilerini buluşturan organizasyonda iş ortağı Gittigidiyor ile birlikte birinciliğe (altın madalya) layık görülen Teleperformance Türkiye, Kasım ayında Las Vegas’ta düzenlenecek dünya finallerine katılmaya hak kazandı. 

Teleperformance Genel Müdürü Engin Utkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki saygın organizasyonlarından olan Contact Center World Awards’ın düzenlediği EMEA bölge finallerinden birincilikle ülkemize döndüğümüz için son derece mutluyuz” diye belirtti.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!