Diablo 1 geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Diablo 1 geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 10:01

Nostalji yapmayı sever misiniz? Cevabınız evetse, Diablo 3 içerisinde Diablo 1 oynamaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylar içerisinde birçok etkinliği arkamızda bırakırken; yılın son dönemlerine geldik. Her yıl alışageldiği gibi bu yılın sonunda bir kez daha ünlü yapımcılardan birisi olan Blizzard Entertainment tarafından gerçekleştirilen BlizzCon, dopdolu içerikleri ile gündeme geldi.

Blizzard Entertainment firmasının en önemli markalarından birisi haline gelen Diablo, son olarak 2012 yılı içerisinde üçünü yapımı ile raflardaki yerini almıştı. Fakat, hala ilk yapımdaki atmosferi alamadıklarından şikayetçi olan takipçilerimize bir güzel haberimizi var.

BlizzCon 2016 etkinliği ile birlikte gündeme gelen birçok önemli açıklama bizlerle buluşsa da, bu açıklamalar içerisinde en dikkat çekenin Diablo 1 evrenine döneceğimiz olduğu kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

Diablo 1 geri dönüyor

Diablo I'in ekran görüntüsü

Haberin Devamı

Blizzard Entertainment tarafından yapılan açıklama ile; Diablo 3 yapımı için büyük bir güncellemenin bizlerle buluşacağını öğrendik. Bu güncelleme ile ise ünlü yapım Diablo 1, Diablo 3 evrenin de bir kez daha oynanabilir olacak.

shifttdelete.net'in haberine göre yenilenen grafiklerinin yanında bozulmayan oyun yapısı ile bizleri ekran başına bir kez daha kitleyecek gibi gözüküyor.

Şu an için daha fazla bilgi vermekten kaçınan ekip, önümüzdeki günlerde daha fazla bilginin gün yüzüne çıkacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!