Cs Go bıçak kodu nedir? (Console)

Güncelleme Tarihi:

Cs Go bıçak kodu nedir (Console)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2021 04:29

Bilindiği üzere Counter Strike dünyanın en popüler en çok oyuncuya sahip oyunlarından biri. Hemen hemen her oyunda olduğu gibi konsol üzerinden kod girilerek bazı hileler aktif hale getirilebilir. Bu durum aynı zamanda CS Go'da bazı özellikleri denemek için de kullanılıyor. Örneğin oyundaki bıçakları bu konsol üzerinden deneyebilirsiniz. Peki CS GO bıçak kodu nedir? İşte bu konu hakkında tüm merak ettikleriniz.

Haberin Devamı

CS Go'da kodları girip hileleri ya da özellikleri aktif hale getirebilmek için, öncelikle kod gireceğiniz alanı açmanız gerekiyor. Bunun için de konsola "sv_cheats 1" yazmanız gerekiyor.

 CS GO Bıçak Kodu Nedir? (Console)

 CS Go oyununda pek çok bıçak bulunur. Eğer herhangi bir bıçağı satın almak istiyorsanız, oyunun çevrimdışı modlarında bu bıçakları denemeniz mümkün. Fakat bu kodlar herhangi bir çevrimiçi oyunda, başka kişilere karşı oynadığınız oyunlarda çalışmıyor. Bu kodları yalnızca botlara karşı oynarken çalıştırabilirsiniz. Bu kodları açmak için konsolu çalıştırdıktan sonra, kodları yazarak bıçakları deneyebilirsiniz. Bu kodları şu şekilde listeleyebiliriz:

l Counter Terrorist Knife - give weapon_knife_ct

l Bowie Knife - give weapon_knife_survival_bowie

Haberin Devamı

l Terrorist Knife - give weapon_knife_t

l Gut Knife - give weapon_knife_gut

l M9 Bayonet - give weapon_knife_m9_bayonet

l Butterfly - give weapon_knife_butterfly

l Flip Knife - give weapon_knife_flip

l Falchion - give weapon_knife_falchion

l Golden Knife - give weapon_knifegg

l Bayonet - give weapon_bayonet

l Huntsman - give weapon_knife_tactical

l Karambit - give weapon_knife_karambit

Bu bıçaklar bire bir oyunlarda ya da takım oyunlarında denenmese de, bıçak satın almak isteyen bir kullanıcının satın alma işlemini yapmadan önce bıçakları denemesi faydalı oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!