CS GO artık ücretsiz! Hemen indirin...

Güncelleme Tarihi:

CS GO artık ücretsiz Hemen indirin...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 10:27

Oyuncular için hareketli bir hafta sonu olacağa benziyor! Zira CS: GO için yayınlanan 850 MB’lık Dark Zone güncellemesi ile birlikte efsanevi oyuna Battle Royale oyunu getiren Valve, PUBG ve Fortnite’a rakip oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından ise çok konuşulacak bir hamleye imza atan Valve ayrıca CS GO’yu ücretsiz hale getirdi.

Haberin Devamı

Counter-Strike yeni nesil espor oyunlarına yenik düştü ve onlarla aynı modu getirdi. Bu yeni modda tıpkı Fortnite ve PUBG’deki gibi yeni nesil Battle Royale deneyimini yaşayabilirsiniz.

Ayrıca artık CS: GO ücretsiz oldu. Artık oyunu oynamak isteyen oyuncular herhangi bir ücret ödemeden oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler. Oyunu daha önce alan oyuncular ise daha önce aldıklarına dair bir hatıra rozetine sahip olacaklar. Bu rozeti profillerinde sergileyebilecekler. Hali hazırda CS: GO oyuncusu olan oyuncular Prime statüsüne yükseltildi. Prime statüsünde olan oyuncuların en büyük özelliği ise maça girdiklerinde yine Prime statüsünde olacak oyuncular ile eşleşmeleri olacak.

CS GO artık ücretsiz Hemen indirin...

Haberin Devamı

18 kişiyle girilecek olan maçlarda oyuncular birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine girecekler. Ayrıca diğer oyunlardaki gibi oyuncular inecekleri noktayı kendileri seçebilecekler. Oyuncular haritada yere indikten sonra ise ekipman ve para arayacaklar. Aynı zamanda gökyüzünden gelecek olan özel eşyaları takip ederek de yeni ekipmanlar elde edebilecekler. Ayrıca oyun içerisinde havadan yardımı bu sefer bir otobüs veya uçak değil, bir drone yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!