Counter Strike'ta hile yapan yandı!

Güncelleme Tarihi:

Counter Striketa hile yapan yandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 15:32

Counter Strike popülerliğini korumaya devam ediyor. Oyunda hile yapanları tespit etmeye çalışan Valve ise Counter Strike için özel bir yapay zeka sistemi geliştiriyor. Bu şekilde hile yapanların tek tek sistemden ayıklanması sağlanacak.

Haberin Devamı

Counter Strike hilecileri için bir dönemin sonu yaklaşıyor gibi; zira geliştirilme aşamasında olan yeni bir yapay zeka sistemi Counter Strike'ı hile yapanlardan temizleyecek. 

Özellikle Counter-Strike: Global Offensive içerisinde birçok oyuncu hile kullanıyor. Valve, hile kullananların hesaplarını engellese bile, bir Counter-Strike: Global Offensive ne kadar ki? Oyuncular yeni bir hesap ile, oyunu yeniden alıyor ve hile tam gaz devam ediyor. Ayrıca, aktif olarak oyunu oynuyorsanız çok iyi bilirsiniz, Overwatch isimli anti hile sistemi de Valve için pek başarılı ilerlemiyor. Yani hileciler, şu an önde. Fakat Steam platformunun geliştirici ekibi, kolayca bu işin peşini bırakmayacak.

Reddit üzerinden açıklama yapan Valve, Counter-Strike hilecilerini bulabilmek için bir yapay zeka geliştirdiğini duyurdu. Bu yapay zeka, en başlarda işe yaramaz gibi görünebilir çünkü bu yapay zeka, hilecilerin nasıl hile yaptığını görerek kendini geliştirecek, hilecileri bu şekilde rapor edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!