CES 2020: Intel'den ekranı katlanabilen tablet

Güncelleme Tarihi:

CES 2020: Intelden ekranı katlanabilen tablet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 10:00

Daha çok ürettiği işlemcilerle tanıdığımız dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Intel, bu kez ekranı katlanabilen 17 inç'lik bir tabletle karşımıza çıktı. ABD'nin Las Vegas şehrinde devam eden CES 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkan Horseshoe Bend, OLED bir ekran kullanıyor.

Haberin Devamı

Intel, ekranı katlanabilen yeni bir tablet tanıttı. Horseshoe Band ismini taşıyan özel tablet, OLED ekran teknolojisini kullanıyor. Büyük ekranı sayesinde Horseshoe Bend, katlanılıp masa üzerinde kullanıldığında geleneksel dizüstü bilgisayar boyutuna çok daha yakın hissettiriyor. Tableti bir kablosuz klavye ile eşleştirildiğinde tam ekran boyutunu kullanabilmenize olanak sağlayan tasarımı da oldukça dikkat çekici.

Intel'in donanım özelliklerini paylaşmadığını da belirtmek gerekiyor. Şirket, daha çok ürünün tasarımını ön plana çıkarmak istemiş gibi görünüyor. 

CES 2020: Intelden ekranı katlanabilen tablet

Peki bu ürünü satışta görecek miyiz? Şimdilik bu sorunun yanıtına çok uzağız. Ancak Intel şu anda sadece daha büyük katlanabilir cihazların mümkün olduğunu gösteriyor ve elbette işlevsel olabileceğini ve hatta kullanıcılar tarafından istenildiğini göstermek amacıyla bu prototipi sergiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!