Call of Duty Mobile için klavye ve fare desteği geliyor

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty Mobile için klavye ve fare desteği geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2019 10:10

Android ve iOS için özel olarak geliştirilen yeni ve ücretsiz mobil oyun, eksiksiz bir Call of Duty 1 Ekim tarihi itibarıyla kullanıcılara sunulacak. Oyunu merakla bekleyenler için de ayrıca sürpriz bir açıklama geldi. Oyun, aynı zamanda klavye ve fare desteğine de sahip olacak.

Haberin Devamı

Activision ve Tencent Call of Duty: Mobile uygulamasının 1 Ekim itibariyle Google Play ve App Store'un desteklendiği tüm ülkelerde erişime açılacağını duyurdu. Call of Duty: Mobile eksiksiz bir birinci şahıs aksiyon deneyimi ve Call of Duty, Modern Warfare ve Black Ops serisinden en sevilen haritaları, modları, silahları ve karakterleri tek bir mobil paket içinde sağlıyor. Tencent’in ödüllü Timi stüdyosu tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Mobile, Android ve iOS kurulu cihazlarda ücretsiz olacak. Call of Duty: Mobile Türkçe’ye de lokalize edilecek.

Call of Duty: Mobile çeşitli Call of Duty Çoklu Oyuncu modları ve Battle Royale içerikleri ile pazara sunulacak. Ayrıca zaman yeni oyun modları, sınırlı etkinlikler ve oyun listeleri de düzenli olarak oyuna eklenecek.

Haberin Devamı

Çoklu Oyuncu modunda oyuncular Call of Duty tarzı birinci şahıs savaş oyununu Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All gibi sevilen modlarda ve Nuketown, Crash, Hijacked ve diğer efsanevi haritalar üzerinde oynayabilecek. Oyuncular ayrıca tecrübe puanı kazanarak Modern Warfare serisinden John “Soap” MacTavish and Simon “Ghost” Riley ile Black Ops serisinden Alex Mason gibi klasik Call of Duty karakterlerinin kilidini açmaya çalışacaklar. Oyunda özelleştirilebilir silahlar, özel puan yetenekleri ve ek ekipmanlar da Call of Duty deneyimi için oyuncuların parmak uçlarında olacak.

Call of Duty Mobile için klavye ve fare desteği geliyor

Battle Royale modu ise Call of Duty evreninden esinlenilen, Call of Duty: Mobile için özel bir mod olacak. Mobil için özel olarak tasarlanmış ve Call of Duty lokasyonları içeren haritada 100 kişiye kadar oyuncu tek başına, ikili veya dörtlü takımlar olarak hayatta kalmaya çalışacak. Oyuncular seri boyunca yeni ekipman ve silah ararken ATV, helikopter ve deniz araçlarıyla karada, denizde ve havada savaşabilecek.

Yeni mobil oyun ile ilgili bir müjde daha geldi. Call of Duty: Mobile klavye ve mouse ile oynanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!