Call of Duty: Infinite Warfare’a yeni ek paket geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty: Infinite Warfare’a yeni ek paket geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 12:38

Activision dün oyun severleri sevindirecek bir açıklama yaptı.Günümüzün en popüler oyunlarıdan olan Call of Duty serisinin son oyunu Infinite Warfare'a yeni ek paket geliyor.

Haberin Devamı

Infinity Ward’ın geliştirmiş olduğu Call of Duty serisinin 13. Oyunu Call of Duty: Infinite Warfare geçen yılın son aylarında raflarda yerini almıştı. 31 ocakta ilk ek paketi piyasaya sürülen oyuna ikinci ek paket geliyor. Activision dün yaptığı açıklama ile ikinci ek paket Continuum’u duyurdu. Bu ek paket ile 3 yeni çoklu oyuncu haritası, 1 tane eski oyunardan gelen çoklu oyuncu haritası ve 1 zombi haritası oyuna ekleniyor.

Çoklu oyuncu haritaları’nın adı Archive, Excess, Scarp ve Turista. Excess, Call of Duty’nun en küçük haritası olan ve Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununda bukunan Rust haritasının yeniden tasarlanmış hali.

Zombi haritası Shaolin Shuffle ile ise 1970’lere geri döneceğiz. New York’u göreceğimiz bu haritada Pam Grier isimli ABD’li aktrist bulunuyor. Kung Fu savunma sporunun kullanılacağı bu haritada karakterlerimiz AJ aka the Sleazebag, Andre aka the Street Poet, Poindexter aka the Punk Rocker ve Sally aka the Disco Chick ile Pam Grier’i kurtarmaya çalışacağız.

Haberin Devamı

18 Nisan’da PlayStation 4 için çıkacak ek paket, PC ve Xbox One için muhtemelen 18 Mayıs’ta çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!