Bu hafta satışa çıkacak en iyi Xbox oyunları

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta satışa çıkacak en iyi Xbox oyunları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 08:42

Eğer evinizde Xbox One oyun konsolu varsa, bu hafta satışa çıkacak yeni oyunlara göz atmanızda fayda var. İşte bu haftaya damga vuracak yeni Xbox oyunları...

Haberin Devamı

Hitman 2: Gold Edition ile başlayalım. Ajan 47, zorlu Gölge İstemcisi'ni avlamak için yeni bir göreve başlıyor. Ancak geçmişi ile ilgili gizli gerçekleri öğrenince hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Oyun ayrıca, Hitman serisine bir co-op deneyimi getiren bağımsız bir özellik olan Sniper Assassin moduyla oyun severlerin karşısına çıkıyor.

World of Final Fantasy Maxima

Birkaç hafta önce, Square Enix, Xbox One'a çok sayıda Final Fantasy oyunu getireceğini duyurdu. Bunlardan ilki World of Final Fantasy Maxima oldu. Final Fantasy lore adlı oyundan birçok canavar ögeleri içerek bu oyun önümüzdeki hafta Xbox One platformunda olacak.

Grip: Combat Racing

Geliştiricilere göre, Grip: Combat Racing sert bir dövüş yarışçısı olarak karşımıza çıkacak. Vahşi silahları ve cephanelikleri kullanarak yer çekimine meydan okuyacağınız oyun oldukça çekici görünüyor.

Haberin Devamı

Ark: Survival Evolved - Extinction

Ark: Survival Evolved, kaynakları toplamanızı ve sonunda çevrenin efendisi olmanızı amaçlayan FPS türünde bir oyundur. Birkaç gün içinde, oyunun geliştiricileri oyuncular için yeni bir harita yayınlayacak. Oyunun amacı ise gezegene hükmeden devasa gezici Titanları yenmek ve herkesi kurtarmak için Ark döngülerini tamamlamak.

Webtekno'nun haberine göre ayrıca Brawlhalla, Chasm, Doodle God: Crime City, Ride 3 ve Shapeshifting Detective gibi diğer oyunlar da önümüzdeki hafta Xbox One Platformunda yerlerini alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!