Bold 9700 Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Bold 9700 Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 10:20

RIM'in yeni akıllı telefonu BlackBerry Bold 9700, Turkcell ile birlikte artık Türkiye'de...

Haberin Devamı

İlk defa Turkcell bayilerinde satışa sunulacak olan yeni BlackBerry akıllı telefona, aylık 83 TL'den başlayan avantajlı bir kampanyayla sahip olan Turkcell'liler, hem Mega Paket'e sahip olacak, hem de hafta sonlarında Turkcell'lilerle bedava konuşacak ve mesajlaşacak.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Research In Motion (RIM) işbirliğiyle Turkcell İletişim Merkezleri'nde satışa sunulan yeni akıllı telefonu BlackBerry Bold 9700, çok cazip teklifi ile teknoloji meraklılarıyla buluşuyor.

Turkcell, BlackBerryBold 9700 kampanyasına dahil olan bireysel ve kurumsal abonelerine hafta sonlarında iki gün Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma ve ücretsiz SMS hediyesi veriyor.

Yeni BlackBerry Bold 9700, gelişmiş iletişim ve multimedya özelliklerinin geniş bir yelpazesini, müşterilerine hem iş, hem özel yaşamlarında beğeniyle kullanabilecekleri kompakt ve rafine bir tasarım içinde sunuyor.

Haberin Devamı

Kendi sınıfında en üst seviyede performans, işlev ve özelliklere sahip olan yeni BlackBerry Bold 9700 akıllı telefonu; dünyanın dört bir yanındaki 3G HSDPA şebekeleri için destek, gelecek nesil (624 MHz) işlemci, 256 MB Flash memory, tümleşik GPS ve Wi-Fi; 3,2 megapiksel kamera ve keskin, yüksek kalitede görüntü sunan bir ekrana sahip.

En ileri düzeydeki mühendislik ve birinci kalite üretim ile cihaza ustalıkla yerleştirilmiş, dokunmaya duyarlı menüler arasında ve içinde hızla dolaşmayı sağlayan yön tuşu (trackpad) ve yine dokunma hissini tatmin eden klavyesi ile telefonun dışında da kendini gösteriyor. Cihazın koyu renkli kromaj çerçevesi ve suni deri kaplı sırtı incelik ve zarafetini artırırken; dar profili, dengeli ağırlık dağılımı ve yumuşak kenarları, tek elle tutuş rahatlığı sağlıyor.

Yepyeni bir ürünü daha dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye'de ilk kez Turkcell müşterilerine sunuyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Turkcell Terminal Yönetiminden Sorumlu Bölüm Başkanı Berna Akyüz Öğüt, "En yeni BlackBerry akıllı telefonu Türkiye'ye ilk kez Turkcell kalitesiyle sunmaktan mutluyuz. Müşterilerimiz Turkcell 3G hızıyla her an, her yerden e-maillerine ulaşmanın hayatlarına getireceği kolaylığı ve zenginliği deneyimleyecek. BlackBerry Bold 9700 üst düzey performansı ve şıklığı ile teknolojiyi yakından takip edenlerin beğenisini kazanacak" dedi.

Haberin Devamı

Mega Paket ve haftada iki gün ücretsiz konuşma ve mesajlaşma
Turkcell bireysel aboneleri yeni BlackBerry Bold 9700'e 4GB Mega Paket kampanyasıyla, tüm vergiler dahil, 83 TL x 24 ay ya da 99 TLX 18 ay kontratlı tekliflerle sahip olabilecek.

Turkcell, kampanyaya dahil olan bireysel ve kurumsal abonelerine hafta sonlarında iki gün Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma ve ücretsiz SMS hediyesi veriyor.

BlackBerry Bold 9700 akıllı telefonun özellikleri:
• 109 mm x 60 mm x 14,1 mm (4,29" x 2,36" x 0,56") boyutlarında ve sadece 122 gram (4,3 ons) ağırlığında ince görünümlü tasarım.
• Keskin ve göz kamaştırıcı görüntüler veren 2,44 inçlik ışık algılamalı ekran (245 ppi'de 480 x 360 çözünürlük)
• Hızlı ve hatasız yazı yazma için titizlikle biçimlendirilmiş tuşlara ve tuş sıraları arasında kromajlı bordürlere sahip, dokunma hissini büyük ölçüde tatmin eden tam QWERTY klavye.
• Sezgisel ve tepkisel navigasyon özelliği sunan, yenilikçi, dokunmaya duyarlı trackpad.
• Mevcut olduğu yerlerde UMA üzerinden Wi-Fi aramaları için destek içeren Tümleşik Wi-Fi t(802.11 b/g)
• Değişken zoom fonksiyonlu, otomatik netleştirmeli, flaşlı, video kayıt da yapabilen 3,2 megapiksellik kamera.
• Kullanıcılara e-posta yönetimi ve ajanda takviyelerinin* yanı sıra daha hızlı JavaScript ve JSS işlemleriyle daha iyi bir gezinme deneyimi sunan BlackBerry® OS 5.0 işletim sistemi.
• Haritalar ve diğer mevki bazlı uygulamalar için tümleşik GPS (uydudan koordinat belirleme) ve fotoğrafla koordinat etiketleme.
• Video, resim, ve müzik için (müzik çalma süresi artık 38 saate kadar uzayabiliyor) medya oynatıcı; ayrıca hem PC hem de Mac bilgisayarlar için BlackBerry® Desktop Manager desteği, ve iTunes® ve Windows Media® Player'daki müzikleri akıllı telefonla kolayca eşitlemek için BlackBerry® Media Sync programı.**
• Cihazın üst tarafına pürüzsüz bir şekilde yerleştirilmiş 3,5 mm'lik stereo kulaklık fişi yuvası, ses ayarına özel kontrol düzeneği, kilitleme ve ses kesme tuşları.
• Halen 16 GB'a kadar olan hafıza kartlarını destekleyebilen, gelecekte ise piyasaya çıkacak olan 32 GB'lık hafıza kartlarını da desteklemesi beklenen microSD/SDHD hafıza kartı yuvası; bir adet 2 GB'lik kart cihazla birlikte veriliyor.
• 256 MB'lık Flash hafıza.
• Birinci sınıf, kolay erişimli telefon özellikleri, arka plan gürültüsünü azaltma teknolojisi ve yüksek kaliteli dış hoparlör.
• Güvenli Basit Eşleştirme, eller serbest kulaklık, stereo kulaklık, araç kiti, ve diğer Bluetooth aksesuarlarını destekleyen Bluetooth® (2.1)
• BlackBerry® Internet Service ve BlackBerry® Enterprise Server (Şirket Sunucusu) desteği.
• Farklı operatörlerin 3G şebeke frekans kombinasyonlarını desteklemek için cihazın iki versiyonu mevcuttur:
- UMTS/HSDPA 2100/1900/850/800 MHz ve dört bantlı EDGE/GPRS/GSM
- UMTS/HSDPA 2100/1700/900 MHz ve dört bantlı EDGE/GPRS/GSM
• 3G modunda 6 saat konuşma ve 17 gün bekleme süresi sağlayan, sökülüp takılabilir, şarj edilebilir, 1500 mA/saatlik batarya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!