“Blockchain Talks” Boğaziçi Üniversitesi’nde devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

“Blockchain Talks” Boğaziçi Üniversitesi’nde devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 11:21

26 Kasım’da gerçekleştirilecek '’What is next in Blockchain?'' (Blockchain’de Bundan Sonra Neler Olacak?) başlığı çerçevesinde kripto para piyasaları ve yatırımları, konunun uzmanları tarafından değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi; her ne kadar dijital para birimi Bitcoin için tasarlanmış olsa da müthiş potansiyeli ile son dönemde dikkat çeken “blockchain- blok zinciri” teknolojisi konusunda sektör buluşmalarına devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Prof. Ayşegül Toker ve Prof. M. Asım Karaömerlioğlu önderliğinde her ay düzenlenen Blockchain Talks’un ikinci serisi, 26 Kasım’da Albert Long Hall'da saat 18:30'da gerçekleşecek. BtcTurk Ceo'su ve Ortağı Özgür Güneri ve Prof. Asım Karaömerlioğlu’nun moderatörlüğünü üstleneceği bu etkinlikte, “Kripto Para Yatırımları” konusu ele alınacak. Etkinlikte, "Blokzincir Kripto Paralar Bitcoin" kitabının eş yazarı, ekonomist Erkin Şahinöz ise “Kripto Para Piyasaları” ile ilgili keyifli ve bilgilendirici sohbetiyle yer alacak.

Haberin Devamı

Her ay farklı konularda, farklı sektör uzmanlarını ağırlayan Boğaziçi Üniversitesi Blockchain Talks etkinlik programı, konuyu çeşitli yönleri ile anlamak ve bilgilenmek isteyen herkesin katılımına açık. Program detayları http://2018.blockchaintalks.co/#schedule adresinden takip edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!