Bisikleti hırsızlardan koruyan ışık!

Güncelleme Tarihi:

Bisikleti hırsızlardan koruyan ışık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 11:30

Bisikletin arka tarafında takılan ve akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilen bisiklet ışığı Rayo ile kullanacak olanlar hırsızlardan korunabilecek.

Haberin Devamı

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde tanıtımı yapılan Rayo ile bir ışık sayesinde kullanacak olanlar hırsızlardan korunabilecek. Kısa, uzun ve geniş çaplarıyla 3 farklı görevde kullanılabilen oldukça güçlü bir ışık sunan Rayo, bisikletin arka tarafında kullanılacak şekilde tasarlanmış. Akıllı telefonların Bluetooth özelliği ile kullanacak olanların bağlantıya geçebilecekleri ve 90 lümen gücünde ışığıyla gündüz vaktinde bile belli olan Rayo, kullanıcıların bisikletlerini hareket etmesi durumunda sahiplerine haber vererek hırsızlığa karşı önlem alıyor.

Akıllı telefon üzerinde birçok kişiselleştirilmenin yapılabildiği Rayo, kullanıcılara, ışığın gücünü, bataryanın durumunu ve 3 LED’in yanma sıklıklarını akıllı telefonları üzerinden ayarlayabilmelerini de sağlıyor. Uzun bir yolda sakin bir şekilde yanıp sönen LED’ler, durum yoğun trafiğe dönüştüğünde daha çok ve daha sık yanıp sönerek, kullanıcılara korunma maksadıyla haber veriyor.

Haberin Devamı

Bisikleti hırsızlardan koruyan ışık

Aynı zamanda Rayo, kullanıcıların yavaşlaması esnasında ışığı biraz daha güçlendirerek arkada gelen diğer araç kullanıcılarına frenlediğini de belirtiyor. Ayrıca Rayo, kullanıcıların başka birileriyle aynı anda sürüş yaptığında ışığı güçlü hale getirerek başka birisiyle sürüş yaptığının mesajını veriyor. 20 saatlik bir pil ömrü sunan Rayo, 50 gram ağırlığında ve üzerinde hiçbir buton bulunmadığından tamamen dokunmatik bir kullanım sunuyor.

Siyah, beyaz, mavi, pembe ve sarı renk seçenekleriyle hizmet verecek olan Rayo’nın teslimatına Nisan 2018’de başlanacak ve kutudan, asma aparat ve şarj etme amacıyla USB kablosuyla birlikte gelecek. Ayrıca ürünün Türkiye’ye kargo ücreti ise 10 dolar. Belirli paketler halinde sunulacak olan ürünün paketleri ve fiyatları ise;

1 Adet Rayo- 44$
2 Adet Rayo- 79$
4 Adet Rayo- 149$
10 Adet Rayo- 349$
100 Adet Rayo- 2999$

BAKMADAN GEÇME!