Avea Motive ServiceView'ü hizmete soktu

Güncelleme Tarihi:

Avea Motive ServiceViewü hizmete soktu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 15:41

Avea, olası mobil cihaz işletme sorunlarını ortadan kaldırmak için bir Alcatel-Lucent çözümü olan “Motive ServiceView”u hizmete soktu.

Haberin Devamı

ServiceView, olası sorunları, henüz oluşmadan engellemesi özelliği ile de kolaylık sağlıyor. Cihazları otomatik olarak ve uzaktan güncelleyerek problemlerin meydana gelmesini önleyip müşterilerin sorunla karşılaşmamasını sağlıyor.

Sorun oluşması durumunda ise çağrı merkezi arandığında müşteri temsilcisinin, kullanıcının tüm ilgili ağ faaliyeti, mobil aygıtı ile ilgili bilgilerini açıklıkla görebilmesini mümkün hale getiriyor. Bu da kısa sürede çözüm imkanını sunuyor.

ServiceView’in getirdiği çözümlerle Avea, daha çok hizmet kullanımı sağlayan bir Mobil Aygıt Yönetim Sistemi kurmuş oldu.

Avea'nın Kıdemli IT Yöneticisi Egemen Kurdoğlu, Avea müşterilerinin en yeni ve en iyi mobil hizmeti hak ettiğini belirtti ve “ServiceView bunları daha basitçe, etkili şekilde ve daha düşük maliyetle yapmamıza olanak verdi. Geçmişte Motive projelerini başarılı şekilde kullanmıştık ve bu yüzden onların varlığını kendi ağımız içinde genişletmekten mutluyuz. Sonuçlardan oldukça memnunuz ve hizmet çeşitlerimizi artırmak için cihaz yönetim sistemimizi daha da genişletmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!