Avea inTouch 4 dokunmadan selfie çekiyor

Güncelleme Tarihi:

Avea inTouch 4 dokunmadan selfie çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 18:39

AVEA kendi markalı akıllı cihaz modellerine inTouch 4 ve akıllı bileklik Smartband ile devam ediyor. 5 inçlik ekrana sahip olan yeni akıllı telefon, ‘Hareketle Kontrol Teknolojisi’yle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

inTouch 4, kullanıcılara ekrana dokunmadan sadece el hareketiyle ‘selfie’ çekme, foto galeride dokunmadan dolaşma ve internette dokunmadan gezinme imkanı veriyor. Yeni akıllı telefonda dikkat çeken diğer bir özellik ise ‘Batarya Gurusu’ (Battery Guru) oldu. Kullanıcıların üç günlük kullanım alışkanlıklarını analiz eden bu özellik sayesinde inTouch 4, güç tasarrufu yaparak yüzde 30’a kadar şarj ömrünü uzatabiliyor. Bunlara ek olarak 5 inçlik HD ekrana sahip olan cihazın 13 MP kamerası 18 MP’e kadar dijital olarak yükseltilebiliyor. Qualcomm’un 1.2 Ghz hızındaki 4 çekirdekli işlemcisinin yer aldığı yeni akıllı telefon, aynı zamanda 4G teknolojisine de uygun. 3 farklı renk seçeneği bulunan Avea inTouch 4’ün satış fiyatı ise 619 TL olarak belirlendi.

Avea inTouch 4 dokunmadan selfie çekiyor


ÇİFT HANELİ BÜYÜME

Avea olarak milyonları akıllı telefonla tanıştırdıklarını ifade eden Avea CEO’su Erkan Akdemir, akıllı telefon penetrasyonundaki liderliklerini inTouch 4 ile daha da perçinleyeceklerini söyledi. Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk ise 2014 yılında Avea’nın hem müşteri sayısını hem gelirini hem kârlılığını çift haneli oranlarda büyüttüklerini belirtti. Ertürk, “Bu üç figürün her birinde 2014 yılı 3. çeyrek sonu itibariyle büyüme oranımız yüzde 15 oldu. 3. çeyrek özelinde büyümemiz daha da hızlandı. Bu çeyrekte gelirimiz yüzde 18, kârımız yüzde 26 büyüdü. Yeni Avea inTouch 4 ve Avea markalı ilk akıllı bileklik Avea Smartband ile Avea marka akıllı cihazların bilinirliğini daha da arttıracak önemli bir atılım gerçekleştirdik” dedi.

Haberin Devamı

Bilekliğe de ‘akıl’ kattı

AVEA Smartband adındaki akıllı bileklikte, adım sayma, katedilen mesafe ve harcanan kalori gösterme özellikleri yer alıyor. Cihaz, uyku kalitesini takip ederek, derin ve hafif uyku süresi hakkında kullanıcıya bilgi veriyor. Saat özelliğinin dışında akıllı alarm özelliğini de bulunduran bileklik, uykunun hafif olduğu saatte titreşimle uyandırabiliyor. Cihaz 139 TL’den satılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!