Avast Şifremi Unuttum Ve Ne Yapabilirim?

Güncelleme Tarihi:

Avast Şifremi Unuttum Ve Ne Yapabilirim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 09:33

Avast antivirüs yazılımı dünyadaki en popüler yazılımlardan biridir ve sundukları araçlar piyasaya sürüldüklerinden bu yana önemli ölçüde büyümüştür. Ancak herhangi bir çevrimiçi hesap gibi, Avast da erişim için bir şifreye güvenir. Peki, şifrenizi unuttuğunuzda ne olur ve nasıl sıfırlayabilirsiniz detayları ile derledik.

Haberin Devamı

  Avast, güvenlik ve veri koruması ile eş anlamlı bir markadır.

  Avast Şifremi Unuttum, Ne Yapabilirim?

  Avast, internet kullanıcıları için mevcut olan bir dizi antivirüs ve siber güvenlik yazılımından sadece biridir. Ancak sunulan hizmetlerin bolluğuna rağmen, birçok insan neden ekstra önlem almanın gerekli olduğunu bilmiyor. Siber suçlar hiçbir zaman bugünkü kadar yaygın ve sinsi olmamıştı. Kurumsal veri ihlalleri, müşteri verilerini ifşa edebilir, ancak kişisel cihazları ve hesapları doğrudan hedeflendiğinde, bireylerin bir saldırıya uğrama olasılığı daha yüksektir.

  İşte burada virüsten koruma yazılımı ve VPN şifrelemesi gibi güvenlik önlemleri devreye giriyor. Bu hizmetler, internet kullanıcılarına kişisel güvenliklerini güçlendirme ve siber suçluların e-postalarını hackleme, şifrelerini kırma veya bankacılık verilerini çalma risklerini azaltma şansı verir. Avast antivirüs programında parolanızı unuttuysanız, e-postanızı sıfırlamanız gerekiyorsa veya yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız, birkaç basit adımı uygulamanız gerekir. 

Haberin Devamı

 Unutulmuş Bir Avast Hesabı Şifresini Sıfırlamak İçin; 

 Avast parolanızı unuttuysanız, beş hızlı adımda sıfırlayabilirsiniz. 

Avast web sitesine gidin ve Hesabınıza erişemiyor musunuz seçeneğine tıklayın. 

İlişkili e-posta adresinizi girin ve Gönder'i tıklayın. 

Gelen kutunuzda “Şifrenizi mi unuttunuz?” başlıklı bir e-posta göründüğünde, mesajdaki Şifreyi Sıfırla'yı tıklayın. 

Yeni şifrenizi girin ve onaylayın. 

İşlemi tamamlamak için Parola ayarla'yı tıklayın. 

Avast E-Posta Hesabınızı Nasıl Sıfırlayabilirsiniz? 

 Parolanızı kurtarmanız, Avast hesabınızla ilişkili e-posta adresine erişiminizin olmasına bağlıdır. Bu nedenle, orijinal e-postanızın güvenliğinin ihlal edilmesi veya artık kullanılmaması durumunda adresi değiştirebilmeniz önemlidir. 

Avast hesabınıza giriş yapın. 

Sağ üst köşedeki hesap adını tıklayın ve Hesap Ayarları 'nı açın. 

E-posta yönetimi ve Başka bir e-posta Ekle'yi tıklayın. 

Yeni bir e-posta adresi girin.

Ekle'ye tıklayın ve e-postanızı açın. “Lütfen e-posta adresinizi doğrulayın” konu satırına sahip bir mesaj almalısınız. 

Haberin Devamı

Avast hesabınıza geri dönmek için E-postayı Doğrula'yı tıklayın. 

Yeni e-posta adresiniz Profil ayrıntılarım sayfanızda görünecektir. İşlemi tamamlamak için Birincil olarak ayarla'yı tıklayın. 

 Virüsten koruma yazılımı internette gezinmeyi daha güvenli hale getirebilir, ancak bu yapbozun yalnızca bir parçasıdır. Avast antivirüsünde parola koruması etkinleştirilmişse, korumayı devre dışı bırakmaya veya antivirüs ayarlarını değiştirmeye çalıştığınızda, “Avast korumalı alana girme girişimi kaydedildi” metnini içeren bir yetkilendirme penceresi görünecektir. Yanlış şifre girilirse işlem iptal edilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!