ASUS Zenfone 3 ne zaman Türkiye'ye geliyor?

Güncelleme Tarihi:

ASUS Zenfone 3 ne zaman Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 08:10

Geçtiğimiz ay Türkiye'ye gelmesi beklenen Asus Zenfone 3 henüz satışa çıkmış değil. Peki Asus Zenfone 3'ü ne zaman raflarda göreceğiz?

Haberin Devamı

Asus'un bugüne kadar satışa sunduğu en iyi akıllı telefonları olarak nitelendirilen Asus Zenfone 3 ailesi, bu yılın Mayıs ayında resmi olarak duyurulmuştu ve cihazlar dünya genelinde Ağustos ayı itibariyle satışa çıkmaya başlamıştı.

Birçok ülkede Asus Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Max cihazları satışa sunulurken Asus'tan gelen açıklama cihazların Ekim ayının ortalarına doğru Türkiye'de satışa sunulacağı yönündeydi. Özellikle Zenfone 2 ailesinden memnun olan kullanıcıları Zenfone 3'lerin Türkiye'de satışa çıkmasını beklerken Asus tekrar bir ertelemeye gitti ve Ekim ayı içerisinde Zenfone 3 ailesini satışa sunmadı.

Son bilgilere göre Asus Zenfone 3'ün Türkiye'deki basın toplantısı Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek ve Asus'un yeni akıllı telefonları basın toplantısından kısa bir süre sonra raflardaki yerini alacak. Henüz cihazların satış tarihi net olarak belirtilmese de Zenfone 3'ü ülkemizde Kasım ayının 2'nci ya da 3'üncü haftasında raflarda göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!