ASUS Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max tanıtıldı, işte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

ASUS Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max tanıtıldı, işte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 07:57

Son dönemde akıllı telefon pazarında oldukça iyi başarılara imza atan Asus, Zenfone 3 ailesinin yeni üyeleri Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max'i Vietnam'da düzenlediği basın toplantısında tanıttı.

Haberin Devamı

Tayvan menşeili teknoloji devi Asus, Zenfone ailesiyle akıllı telefon dünyasına da adım atmış ve birçok ülkede yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Geçtiğimiz yıl Zenfone 2 Laser ve Zenfone Max modelleriyle özellikle Türkiye gibi pazarlarda ses getiren Asus, bu modellerin devamı olan Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max'i resmi olarak duyurdu.

Asus'un yeni iki modeli orta segmentte karşımıza çıkarken cihazların işlemcileri henüz bilinmiyor. Aslında yeni Zenfone 3 ailesi üyeleri standart teknik özelliklerinin yanı sıra bazı özellikleriyle diğer telefonlardan ayrışıyor. Zenfone 3 Laser modeli ultra hızlı lazer otofokus özelliğiyle öne çıkarken Zenfone 3 Max büyük kapasiteli bataryasıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor aynı zamanda her iki cihazın da parmak izi okuyucusu bulunuyor. (Ancak Zenfone Max'te hatırlyacağınız üzere 5000mAh bulunmuyordu, bu modelde batarya 4000mAh seviyesine çekilmiş)

ASUS Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max tanıtıldı, işte özellikleri


ZENFONE 3 LASER GENEL ÖZELLİKLERİ

Haberin Devamı

Asus'un yeni akıllı telefonu Zenfone 3 Laser 2.5D kenarları bombeli 5.5 inçlik Full HD çözünürlüklü ekranla geliyor. Cihazda 4GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Cihaz 13MP çözünürlüklü arka kamerasının yanındaki Asus'un ulta hızlı lazer otofokus özelliği sayesinde sadece milisaniyeler içinde odaklama yapabiliyor.

ASUS Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max tanıtıldı, işte özellikleri

ZENFONE 3 MAX GENEL ÖZELLİKLERİ

Cihazda 2.5D kenarları bombeli 5.2 inçlik Full HD IPS ekrana yer veriliyor. 3GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunan cihaz 4100mAh kapasiteli bataryasından adını alıyor. Oldukça iyi bir pil ömrü sunacak olan cihaz aynı zamanda taşınabilir şarj cihazı gibi diğer telefonları da şarj edebiliyor.

Henüz Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağına dair bir bilgi bulunmayan Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max'in eğer ülkemizde de satışa sunulursa Zenfone 2 Laser ve Zenfone Max modellerine yakın fiyatlarla 800-1200TL fiyat aralığında karşımıza çıkacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca Türkiye Asus için gerçekten önemli bir pazar, bu nedenle büyük ihtimalle cihazlar Türkiye'de de satışa sunulacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!