Assassin’s Creed Valhalla için çıkış tarihi kesinleşti

Güncelleme Tarihi:

Assassin’s Creed Valhalla için çıkış tarihi kesinleşti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2020 07:48

Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın dünya çapında ne zaman Xbox One için satışa çıkacağını duyurdu. İşte o tarih...

Haberin Devamı

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’nın dünya çapında 10 Kasım 2020 tarihinde Ubisoft Store’da çıkacağını duyurdu. Assassin's Creed Valhalla Xbox Series X ve PlayStation 5’te de konsollar satışa başladığında çıkacak. Assassin's Creed Valhalla’yı Xbox One veya PlayStation 4 için satın alan oyuncular, oyunlarını yeni nesle (Xbox Series X ve PlayStation 5 için) ilave bir ücret ödemeden yükseltebilecek.

Bu oyunda, yeni oynanış, oyuncuların çift silah kuşanma, akın etme, saldırılar düzenleme ve açık dünya etkinlikleri de dahil olmak üzere yeni özellikler geliyor. Akınlar, Assassin’s Creed’de daha önce bulunan her şeyden daha aksiyon dolu ve acımasız olacak, oyuncular düşmanları ezmeye, parçalamaya ve başlarını kesmeye izin veren yeni şiddet dolu bir çatışma sisteminden yararlanabilecekler. Eivor, Assassin’s Creed’de şimdiye kadar görülmemiş çok çeşitliliğe sahip düşmanlara karşı baltaları, kılıçları ve hatta kalkanları çift elle kullanabilecek. Ek olarak, Gizli Bıçağın geri dönüşü, Eivor'un hedefleri ölümcül bir hassasiyetle suikast etmesine izin veriyor.

Haberin Devamı

Assassin’s Creed Valhalla, oyuncu seçimleri ve çevreyi keşfetme deneyimini temelinde bulunduran iddialı bir aksiyon rol yapma oyunu. Oyun dünyası içinde oyuncular, oynanış zorluklarıyla, farklı hikayeleri olan şaşırtıcı karakterlerle ve sıra dışı manzaralarla karşılaşacaklar. Oyuncular, istedikleri zaman erkek veya kadın Eivor arasında geçiş yapma imkanının yanı sıra karakterlerinin saçlarını, dövmelerini, savaş boyalarını, silahlarını ve teçhizatını da özelleştirebiliyor. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin's Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçim yapmalı.Bir roman, çizgi roman ve sanat kitabı da dahil olmak üzere resmi Assassin’s Creed Valhalla oyun müziği ve kitapları artık ön siparişe açıldı.

Ubisoft Montreal öncülüğündeki geliştirmeyle Assassin’s Creed Valhalla, savaş ve kahramanlık hikayeleriyle büyümüş korkusuz bir Viking akıncısı olan Eivor'un destanını anlatıyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere'nin Karanlık Çağlarının acımasız ortamında yer alan güzel ve gizemli bir açık dünyaya götürüyor. Oyuncular, düşmanlar üzerine akınlar yapmak, yerleşimlerini genişletmek, siyasi güçlerini pekiştirerek Valhalla’daki tanrılar arasında kendilerine yer edinmek gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Assassin's Creed Valhalla’nın Gold, Ultimate ve Collector’s sürümleri ön siparişe açılmış durumda. Assassin’s Creed Valhalla'yı ön sipariş veren oyuncular, oyun çıkışında oyuncuların intikam arayışında efsanevi bir İskandinav Berserker'a katılacağı The Way of the Berserker ek görevine sahip olacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!