Assassins Creed Origins oyununun konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Assassins Creed Origins oyununun konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2019 17:26

27 Ekim 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için piyasaya çıkan Assassins Creed: Origins oyunu serinin 10. büyük oyunudur. Toplamda 17 oyundan oluşan Assassins Creed Origins, halkını tehlikelere karşı koruyan savaşçı kurgusuyla oluşturulmuştur. Peki, Assassins Creed Origins oyununun konusu nedir? İşte, merak edilenler.

Haberin Devamı

Assassins Creed, temelde 11, yan versiyonlarla birlikte 17 oyundan oluşmaktadır. Temel serinin 10. oyunu olarak bilinen Assassins Creed: Origins, Antik Mısır döneminde geçmektedir. Oyunun temel kurgusu, halkını tehlikelere karşı korumak isteyen eski bir savaşçı üzerine yerleştirilmiştir. İşte, Assassins Creed: Origins hakkında detaylı bilgiler

Assassins Creed: Origins, 27 Ekim 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için piyasaya çıkmış olan serinin 10. büyük oyunudur.

Oyun Ptolemaios Dönemi Antik Mısır'ında geçmekte ve suikastçılık itikadının ve suikastçı-tapınakçı çatışmasının kökenini konu almaktadır. Oyun halkını tehlikelere karşı korunmak için savaşan eski bir Medjay Savaşçısı olan ilk Suikastçı Bayek'in hikâyesini işlemektedir.

Haberin Devamı

Assassin Creed Origins , üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan aksiyon-macera gizli bir oyundur . Oyuncular, hikayede ilerlemek, deneyim puanları kazanmak ve yeni beceriler kazanmak için görevleri tamamlar (belirlenmiş hedefleri olan doğrusal senaryolar). Görevlerin dışında, oyuncu , açık dünya ortamını serbestçe gezebilir, yerleri keşfetmek, at sırtında, deve sırtında, atlı araçlarda veya teknede gezebilir, isteğe bağlı yan görevleri tamamlayabilir ve silahların ve ekipmanların kilidini açabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!