Artık Dirty Corn jetonlarına sahip olabileceğiz

Güncelleme Tarihi:

Artık Dirty Corn jetonlarına sahip olabileceğiz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 12:45

Capcom bir zamanlar uzunca düşündüren Dirty Corn bulmacası hakkında resmi bir rehber yayınladı. Artık Dirty Corn jetonlarına sahip olabileceğiz.

Haberin Devamı

Resident Evil 7: Biohazard için yayınlanan The Beginning Hour demosu ile başlayan Dummy Finger serüvenindeki ünlü manken parmağının Capcom bir işe yarayacağını duyurmuştu fakat ne için kullanılacağı hakkında bir bilgi vermemişti. Oyuncular da Capcom tarafından verilen bu gaz ve parmak ipuçlarını ne yapacaklarını uzunca düşünmüştü.

Games 2016 ve Tokyo Show 2016 fuarlarında yayınlanan yeni iki tane güncelleme ile Object Made of Celluloid birleştiğinde ise ortaya çıkan Dummy Hand ile Dirty Coin bulmacasından haberdar olmuştuk. Ama bulmacanın çözülmesi için sırasıyla doğru adımlar atmak gerekiyordu ve bu adımları doğru atamayan birçok kişi vardı.Bulmacayı çözenlere ödül olarak Dirty Coin veriliyordu. Bu jeton oyunun tam sürümündeki Antique Coin’ler için bir alternatif görevindeydi. Bu jetonlardan belirli miktarda bulunduktan sonra güçlendiriciler geliyor hatta 44 MAG magnum silah da elde ediliyordu.

Haberin Devamı

Capcom bulmacayı çözemeyenler için resmi bir rehber yayınladı. Bu rehber sayesinde Dirty Corn bulmacasını çözerek jetonu bulabilecek ve oyuna ekleyebileceğiz.

 

BAKMADAN GEÇME!