Apple'ın üç yeni iPhone'u ilk kez yan yana görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Appleın üç yeni iPhoneu ilk kez yan yana görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 07:48

Yeni iPhone modelleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yapılan sızıntı ile birlikte üç yeni iPhone modeli yan yana görüntülendi!

Haberin Devamı

Yeni iPhone modelleri hakkında her geçen gün bir söylenti daha ortaya çıkıyor. Son zamanlar birçok kez sızıntı haberleri ile karşınıza çıkmıştık. Bu sızıntı haberlerine bir yenisini daha eklendi. Popüler paylaşım sitesi Weibo üzerinden sızdırılan görsellere bakacak olursak, üç yeni iPhone modeli yan yana görüntülendi.

iPhone 7s Plus, iPhone 8 ve iPhone 7s modellerinin tasarımını sızdırdığını iddia eden kullanıcı yeni telefonlar hakkında ortaya çıkan söylentileri de tazeliyor.

Yine önceki haberlerde olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış çift arka kameraya sahip olduğunu gördüğümüz iPhone 8 modelinin karşımıza, böyle bir tasarım ile çıkmasını beklemekteyiz.

Appleın üç yeni iPhoneu ilk kez yan yana görüntülendi

Haberin Devamı

iPhone 7s ve 7s Plus modelini inceleyecek olursak, iPhone 7s Plus bir önceki modelde olduğu gibi yatay şekilde konumlandırılmış çift kamera ile karşımıza çıkacak. iPhone 7s'de ise bir değişikliğin meydana geldiğini görmemekteyiz.

iPhone 8 bildiğiniz üzere yeni nesil A11 işlemciden güç alacak. A11 işlemcisi için üretimlere başlayan Apple, yakın zamanda yeni telefonları hakkında daha fazla bilgi paylaşması bekleniyor.

Ancak ortaya çıkan detaylara göre iPhone 8, 5.8 inçlik OLED ekrana sahip olacak. Diğer modellere göre daha büyük bir pil kapasitesi olacak olan yeni amiral gemisinde Touch ID'nin ekrana gömülü olması bekleniyor. iPhone 7s ve 7s Plus modelleri ise mevcut, iPhone modellerinden bir farkı olmayacak.

Apple'ın planlarına göre, iPhone 7s, 7s Plus ve iPhone 8 modellerini Eylül ayında satışa çıkartması bekleniyor. Piyasaya sunulacak bu üç telefon da kablosuz şarj özelliğine sahip olacağını da belirtelim. (shiftdelete.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!