Android P güncellemesi hangi telefonlara yüklenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Android P güncellemesi hangi telefonlara yüklenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 06:45

Google'ın geçtiğimiz günlerde dünyaya duyurduğu Android P güncellemesi resmen ortaya çıktı. Telefonlarda pek çok değişiklik yapması beklenen yeni Android P ilk etapta hangi telefonlara yüklenecek?

Haberin Devamı

Google, geçtiğimiz günlerde düzenlediği Google I/O 2018 etkinliğinde Android P sürümünü resmen tanıttı. Beta aşamasında giren Android P sürümü belli başlı modellere sunuldu. Biz de sizler için Android P güncellemesini alacak telefonları bir araya getirdik.

Bu modeller arasında; Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21UD, Vivo X21 ve Xiaomi Mi Mix 2S yer alıyor. Bu modellere güncellemenin ilerleyen haftalarda sunulması bekleniyor.

Bu firmalar Beta aşamasına katılacakları için güncellemenin Final sürümünü de rakiplerine göre daha hızlı bir şekilde sunacaktır.

Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21UD, Vivo X21 ve Xiaomi Mi Mix 2S modellerinden birine sahipseniz; aşağıdaki linke tıklayarak Android P güncellemesinin nasıl yükleneceğini öğrenebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!