Almadan önce okuyun

Güncelleme Tarihi:

Almadan önce okuyun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2012 09:57

Bugünlerde yeni bir laptop almayı düşünüyorsanız, önce bu haberi okumanızda yarar var.

Haberin Devamı

Dizüstü piyasası çok yakında büyük yeniliklere sahne olacak. Computex ile başlayan yeni model tanıtımları daha birkaç ay boyunca hız kesmeyecek gibi görünüyor.

Apple'ın haftaya başlayacak olan WWDC'de yepyeni modellerini tanıtması bekleniyor. Sabit disklerde SSD'ye, işlemcilerde Ivy Bridge'e geçmesi beklenen şirket, bu sayede hem daha hızlı, hem pil ömrü daha uzun, hem de grafik entegrasyonu daha güçlü bilgisayarlar üretebilecek. Bunların yanında bilgisayarlarda sadece USB, Thunderbolt ve SD okuyucunun yer alacağı, bu sayede de çok daha ince bilgisayarlar elde edileceği söylentiler arasında. Yeni bilgisayarların Mountain Lion yüklü olarak geleceği de düşünüldüğünde, iOS ile daha iyi bir entegrasyon elde edilmesi ihtimali de yüksek.

Windows bilgisayarları sözkonusu olduğunda elimizde daha fazla bilgi var. Computex'te Lenovo, Fujitsu, Dell, Asus, Acer ve HP, diğer bir deyişle kaydadeğer bütün üreticiler yeni modellerini tanıttı. Bunların yanında Intel'in bildirdiğine göre Ivy Bridge kullanan tam 110 ultrabook, çeşitli üreticiler tarafından piyasaya sürülmeyi bekliyor. Zaten hareketlenmeye başlayan ultrabook piyasasında, önümüzdeki günlerde çok çarpıcı bilgisayarlarla karşılaşabiliriz.

Kısacası, önümüzdeki günler, onlarca yeni nesil laptop'un raflara çıkacağı günler olacak. Tabii ki fiyatları ilk aşamada biraz yüksek olacaktır ama fiyat önemli değil diyorsanız, yeni bir laptop almak için fazla acele etmeyin deriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!