Alkol seviyenizi ölçen telefon kılıfı

Güncelleme Tarihi:

Alkol seviyenizi ölçen telefon kılıfı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 09:45

Bu telefon kılıfı sayesinde yola çıkmadan önce alkol seviyenizi ölçebileceksiniz.

Haberin Devamı

Trafik polislerinin alkol seviyenizi ölçmek için kullandığı nefes ölçüm cihazlarının kişisel kullanıma yönelik olanları bir süredir piyasada dolanıyor. Bu telefon kılıfı ise bu ürünü bir adım ileriye taşıyıp size hem rahatlıkla taşıyıp kullanabileceğiniz bir nefes ölçüm cihazı, hem de kullanışlı ve şık bir telefon kılıfı sunuyor.

Şu an Indiegogo adlı sitede bir kampanya olarak duran ürün eğer istediği bütçeyi toplamayı başarırsa piyasadaki yerini alacak ve 150 dolar (yaklaşık 350 TL) karşılığında size her daim ne kadar alkol aldığınızı söyleyen bir telefon kılıfına sahip olabileceksiniz.

iDrink isimli bu telefon kılıfının amacı sizin alkollü iken araç kullanmanızı engellemek, bunun için yazılımında bir de oyun bulunduran iDrink, adeta trafik polisi gibi sizin düz bir çizgide yürüyüp yürüyemediğinize de bakıyor ve size bir de taksi çağırabiliyor.

Haberin Devamı

Hedef olarak 20.000 Dolar bütçye ihtiyaç duyan iDrink şu an için kampanyasının bitimine 28 gün kala sadece 850 Dolar toplayabilmiş durumda ve ilk prototip iPhone 6 için üretiliyor.

Tamamlanmamış prototip üzerinden görebileceğimiz kadarı ile üzerinde bir de şişe açacağı bulunan iDrink telefon kılıfı bir yandan sizi bir şeyler içmek için heveslendirirken bir yandan da engel olmaya çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!