AirPods Max nasıl sıfırlanır? İşte yolu

Güncelleme Tarihi:

AirPods Max nasıl sıfırlanır İşte yolu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 10:03

Apple'ın geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de satışa sunduğu yeni nesil kablosuz kulak üstü kulaklığı AirPods Max, yüksek fiyatı ve farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Kulaklığı satın alan kullanıcıların büyük bir kısmı ise AirPods Max'in nasıl sıfırlanacağını merak ediyor. İşte yolu...

Haberin Devamı

Kablosuz kulaklık pazarı oldukça hareketli ve pek çok teknoloji üreticisi kulaklık pazarına girmiş durumda. Apple ise AirPods ürünleriyle yıllardır kullanıcılarına ulaşıyor. Son olarak satışa sunulan ürün ise Apple AirPods Max oldu. Bu ürünün en önemli özelliği ise Apple imzalı ilk kablosuz kulak üstü kulaklık olması.

Kulaklığı satan alan kullanıcılar sorunsuz bir şekilde telefon veya tabletleriyle ürünü kullanabilirken, AirPods Max'in sıfırlama işlemini bilmeyenler de var.

AIRPODS MAX NASIL YENİDEN BAŞLATILIR?

AirPods Max'i yeniden başlatmadan önce ürünle birlikte verilen USB-C / Lightning Kablosu aracılığıyla bir şarj noktasına takarak şarjının olup olmadığını bakmak gerekiyor.

AirPods Max nasıl sıfırlanır İşte yolu

Bir sonraki adımda kullanıcılar gürültü engelleme tuşuyla birlikte Digital Crown tuşuna eş zamanlı basılı tutmalı. AirPods Max yeniden başladıktan sonra kulaklıkla ilgili sorun yaşayanların problemleri genel olarak çözülmüş oluyor. Ancak yeniden başlatılmasına karşın kulaklıkla ilgili sorun sürüyorsa AirPods Max sıfırlama yoluna gidilebilir.

Haberin Devamı

AIRPODS MAX NASIL SIFIRLANIR?

AirPods Max'i sıfırlamak için gürültü engelleme tuşuna 15 saniye boyunca basılı tutulması gerekiyor. Kulaklık üzerindeki durum ışığı sarı renkte yanıp söndükten sonra ışık beyaza döndüğünde kulaklık sıfırlanmış oluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!