AI: The Somnium Files'a incelemesi

Güncelleme Tarihi:

AI: The Somnium Filesa incelemesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 10:34

Geleceğin Tokyo'sunda neler yapacaksınız? Teknoloji, katili bulmanıza yardım edecek mi? Tüm bu soruların cevapları Kotaro Uchikoshi'nin son oyunu AI: The Somnium Files'da!

Haberin Devamı

Zero Escape adında bir visual novel (Bol diyaloglu, sıfır aksiyonlu, bir kitap okurcasına oynadığınız Japon oyunları.) serisi var -ki seriye adım atanlardan kimse hayal kırıklığına uğramadı. 999: 9 Hours 9 People 9 Doors, Virtue's Last Reward ve Zero Dilemma yapımlarından oluşan bu serinin yapımcısı Kotaro Uchikoshi adında yetenekli bir Japon arkadaş. Zero Escape ile bir fenomen haline geldi ve herkes onun yeni oyununu beklemeye başladı, Anime Expo 2018 imdada yetişti. Uchikoshi'nin yeni oyununun adı AI: The Somnium Files. Yine bir visual novel olmasını beklediğimiz oyun Tokyo'nun gelecekteki halinde geçiyor ve bizi sibernetik bir göze sahip olan dedektif, Kaname Date'nin rolüne oturtuyor.

AI: The Somnium Filesa incelemesi

Haberin Devamı

Date bu gözü sayesinde insanların beyinlerine giriyor ve insanların anılarını "somnium" olarak nitelendirilen bir rüya alemi olarak görüntüleyebiliyor. Date'nin bunu yapmasındaki amaç ise bir gözü oyulmuş halde bulunan bir ceset... Ana karakter tasarımcısı olarak No More Heroes ve Fire Emblem: Awakening'de bolca rolü bulunan Yusuke Kozaki yer alıyor ve tüm bu güzel gelişmelerle beklenecek yeni bir oyun ortaya çıkıyor. PC, PS4 ve Switch sahiplerinin gözü bu oyunda olsun.

BAKMADAN GEÇME!