6 Aralık'ta Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

6 Aralıkta Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2010 14:29

Milyonların büyük sabırsızlıkla beklediği World of Warcraft Cataclysm dünya ile aynı anda Türkiye’de…

Haberin Devamı

Dünyada 12 milyondan fazla satarak oyun dünyasının rekorlarını alt üst eden World Of Warcraft, yeni genişleme paketi World Of Warcraft Cataclysm ile PC oyunlarının kaderini yazmak için geliyor.
 
Dünya’nın en popüler abonelik tabanlı devasa online rol yapma oyunu World of Warcraft’ın üçüncü genişleme paketi olan World Of Warcraft Cataclym 06 Aralık tarihinde saat 24:00’da yedi farklı ilde yapılacak gece açılışları ile oyuncularla buluşacak. Aral tarafından severleri ile buluşturulan World Of Warcraft Cataclysm, 07 Aralık tarihinde ise tüm satış noktalarından temin edilebilecek.
 
World of warcraft Cataclysm’in çok sınırlı sayıda üretilen koleksiyon versiyonuda o gece satışta olacak. Yalnızca perakende mağazalarında satılacak olan özel Koleksiyon Versiyonu kutusunda oyun diskinin yanı sıra özel bonuslarda bulunacak.
 
World of Warcraft serisinin ilk genişleme paketi “Burning Crusade” ilk gecede 2,4 milyon satış ile dünyanın en hızlı satan ikinci, ikinci genişleme paketi olan “Wrath of lich King” ise ilk gecede 2,8 milyon satış ile dünyanın en hızlı satan oyunu olmuş ve satış rekorlarını altüst etmişti.
 
World Of Warcraft Cataclysm dünya ile aynı anda 06 Aralık saat 24: 00’da hem standart hem de özel koleksiyon versiyonu ile satışa çıkacağı noktalar;

İstanbul
Bimeks Metrocity Teknoport
Bimeks Pendik Neomarine Teknoport
Bimeks Yeşilköy Teknoport
D&R Erenköy
D&R Etiler
D&R Kanyon
Electroworld Bostancı
Electroworld Capacity
Electroworld Viaport
Mediamarkt Beylikdüzü
Mediamarkt Ümraniye
Nezih Beşiktaş
Overgame Ataköy Plus
Saturn Bayrampaşa
Teknosa Beyoğlu
Teknosa Torium
Vatan Bilgisayar Topkapı
 
 
Ankara
D&R Tunalı Hilmi
Dost Kitapevi Kızılay
Mediamarkt Kent Park
 
İzmir
D&R Bornova Forum
Mediamarkt İzmir
 
Bursa
Electroworld Bursa
 
Mersin
Mediamarkt Mersin
 
Sakarya
Electroworld Sakarya
 
Eskişehir
Mediamarkt Eskişehir
 
World Of Warcraft Cataclysm’de neler değişti?
 
Blizzard Entertainment üçüncü World of Warcraft genişleme paketi ile Azeroth’ın çehresini tamamen değiştiriyor, Deathwing’in uyanışının ardından gelen yıkım toprakları yeniden şekillendirirken, uzun zamandır gömülü olan sırlar da ortaya çıkıyor. Oyuncular Kalimdor ve Eastern Kingdoms’ın yıkım sonrası yeniden şekillenen bölgelerini baştan keşfedecekler ve yepyeni maceralarla karşılaşacaklar.

Afete karşı hayatta kalmaya çalışan iki yeni oynanabilir ırk – Worgen ve Goblinler – Alliance ile Horde arasındaki bitmek bilmeyen kavgaya katılacaklar. Oyuncular yeni level sınırı olan 85’e ulaşmaya çalışırken yepyeni bölgeler keşfedecek, yeni güçler kazanacak ve dünyanın kaderini belirleyecek savaşta Deathwing ile karşı karşıya gelecekler.
 
Ana Özellikler;

·         İki Yeni Oynanabilir Irk: Alliance için lanetli Worgen veya Horde için becerikli Goblinler – iki yeni ırkla maceraya atılın.

Haberin Devamı

·         Level Sınırı 85’e Yükseliyor: Yeni yetenekler kazanın, güçlü büyüler öğrenin.

Haberin Devamı

·         Klasik Bölgeler Yenilendi: Kalimdor ve Eastern Kingdoms’taki tanıdık bölgeler tamamen yenilendi – yıkılmış Badlans’ten ikiye bölünmüş Barrens’a kadar yepyeni içerikler sizi bekliyor.

·         Yenilenen Yetenek Ağaçları: Tüm yetenek ağaçları elden geçirilerek oyuncuların daha net sınıf seçimleri yapabilmeleri sağlandı.

·         Yeni Yüksek-Level Bölgeleri: Uldum, Grim Batol ve denizler altındaki batık şehir Vash’jir gibi yeni bölgeleri keşfedin.

·         Yeni Irk ve Sınıf Kombinasyonları: Azeroth’u Gnome Priest, Blood Elf Warrior veya daha önce görülmemiş diğer ırk ve sınıf kombinasyonlarıyla gezin.

·         Lonca Gelişimleri: Lonca leveli ve Lonca başarıları kazanmak için lonca olarak ilerleyin.

Haberin Devamı

·         Yeni PvP Bölge ve Savaş Alanları: Wintergrasp benzeri yeni bölge Tol Barad adasında PvP amaçlarını ve günlük görevlerini yerine getirmeye çalışın ve iki yeni Savaş Alanında kapışın: Twin Peaks ve The Battle for Gilneas.

·         Sınıflandırmalı Savaş Alanları: Ün, Arena puanı ve yeni ekipmanlar kazanmak için PvP yeteneklerinizi kanıtlayın.

·         Arkeoloji: Kalıntılar bulmak ve benzersiz ödüller kazanmak için bu ikincil meslekte ustalaşın.

·         Azeroth’ta Uçan Binekler: Kalimdor ve Eastern Kingdoms’ı hiç böyle görmemiştiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!