2016'da yeni Assassin’s Creed oyunu çıkmayacak

Güncelleme Tarihi:

2016da yeni Assassin’s Creed oyunu çıkmayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 13:47

İlk olarak 2007 yılında Assassin's Creed oyununu piyasaya süren Ubisoft için ortaya çıkan söylentiler gerçek oldu. Her yıl yeni Assassin’s Creed oyununu piyasaya çıkaran firma, bu konuda frene basmış durumda. Bu sene oyunun yeni versiyonu çıkmayacak.

Haberin Devamı

Ubisoft, blogunda paylaştığı yazıyla bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkartmayacağını duyurdu.

Fransız oyun yapımcısı, yayınladığı yazıda “Assassin’s Creed dünyanın en popüler oyunları arasında. Fakat bu yıl bir adım geri atmaya ve AC serisini gözden geçirmeye karar verdik. Sonuç olarak 2016’da yeni bir AC oyunu gelmeyecek. AC : Unity’nin çıkışından itibaren aldığımız geri bildirimlerden çok şey öğrendik. Ayrıca geliştirme sürecimizi güncelledik ve AC’i en üst seviye bir açık dünya serisi haline getirmeye kararlıyız. Bu yılı oynanış mekaniklerini evrimleştirmeye ayıracağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Firma ayrıca “Amacımız, maksimum kaliteyi oyun tutkunlarına sunmak. Yapımcı ekibimiz de, bu amaç doğrultusunda zamana ihtiyaç duyuyor. Üzülerek belirtmek isteriz ki, 2016 yılında yeni bir AC yapımı satışa sunulmayacak” açıklamasını, resmi Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Assassin’s Creed serisinin sekizi ana yapım on biri ara oyun olmak üzere toplam 19 oyunu bulunuyor. 2007 yılından bu zamana kadar serinin toplam satışı 80 milyonu adedi geçerek oyun tarihine ismini altın harflerle yazdırdı.

indir.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!