2015'in en çok indirilen mobil oyunları

Güncelleme Tarihi:

2015in en çok indirilen mobil oyunları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 10:00

Mobil dünyada bir hayli hareketli geçen 2015’i geride bıraktık. Geçen yıl özellikle oyun severler için harika bir oyun yılı oldu diyebiliriz. Zira; mobil platformlarda inanılmaz oyunlar yayınlandı ve oyuncuların beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Bu oyunlardan bazıları çok sevildi, bazıları ise hüsrana uğradı. Hal böyle olunca da sizler için en iyi olduğunu düşündüğümüz mobil oyunları seçtik. 2015’te çıkış yapmış ve bizim en iyi oyunlar diyebileceğimiz bu oyunlara dilerseniz kısaca bir göz atalım.

Need for Speed No Limits (Android ve iOS)

Yarış oyunları denince ilk akla gelen yapımların başında şüphesiz Need for Speed serisi geliyor. Bu serinin en son yayınlanan üyesi Need for Speed No Limits oyunu da 2015’e damgasını vuran en iyi oyunlardan birisi. Kaliteli grafikleri ve heyecan dolu oynanışıyla adeta nefesleri kesen bir deneyim yaşatıyor.

2015in en çok indirilen mobil oyunları


Ücretsiz olarak oynanabilen oyunda polis kovalamacaları eşliğinde en yüksek hız deneyimi yaşanabiliyor. Dünya üzerindeki birçok otomobil markasının lisanslı arabalarının yer aldığı oyunda araçlara yeni parçalar takılabiliyor. Bu sayede araçlar modifiye edilebiliyor ve en güçlü arabaya sahip olabiliyoruz.

Haberin Devamı

Angry Birds 2 (Android ve iOS)

Kızgın kuşlarımız ve hain domuzcuklar arasındaki ezeli mücadeleye 2015 yılında da tanık olduk. Angry Birds serisinin son üyesi Angry Birds 2, yüksek çözünürlüklü grafikleri, eğlenceli animasyonları ve geliştirilmiş oyun dinamikleriyle karşımıza çıktı.

2015in en çok indirilen mobil oyunları


Selefine göre daha karmaşık ve uzun bölümleri oynayabileceğimiz oyunda yeni özel yetenekler, yeni kuş türleri ve ilginç tasarımıyla dikkat çeken bölümler bizleri bekliyor.

Agar.io (Android ve iOS)

2015 yılında ortalığı kasıp kavuran online oyunların başında gelen Agar.io, bu şanını mobil platformlarda da sürdürdü. Oyundaki temel amacımız; sahip olduğumuz küreyi, rakiplerimizi ya da ekrandaki yemleri yiyerek büyütmeye ve sunucudaki en büyük küreye sahip olmaya çalışmak.

2015in en çok indirilen mobil oyunları


Oyunda dikkat edilmesi gereken en önemli şey ise rakiplerimiz. Elbette biz küremizi büyütmeye çalışırken onlar da boş durmuyorlar. Tam küremizi büyütmüşken bizden büyük bir rakip gelip bizi yiyerek oyuna en küçük halimizle yeniden başlamamıza sebep oluyorlar. Bu nedenle oyundaki heyecan bir an bile olsun son bulmuyor.

Haberin Devamı

Fallout Shelter (Android ve iOS)

Geliştiricisinin ilk mobil oyun deneyimi olarak karşımıza çıkan Fallout Shelter, bizlere uzun süreli bir eğlence deneyimi sunuyor. Oyunda olası bir nükleer savaş sonrası neler olabileceğini deneyimleme şansına sahibiz.

2015in en çok indirilen mobil oyunları


Post apokaliptik bir dünyada geçen oyunda radyasyona, mutant tehlikesine, açlık ve susuzluğa karşı dayanabilmek Vault adı verilen sığınağımızı inşa ederek, yönetmeye çalışıyoruz. Farklı insanları davet edebildiğimiz oyunda onları mutlu etmemiz gerekiyor. Bu sayede sığınak sakinlerinin yeteneklerini kullanarak, sığınağımızı genişletme imkanına sahip oluyoruz.

Haberin Devamı

Candy Crush Soda Saga (Android ve iOS)

Mobil oyun dünyasının fenomen yapımları arasında yer alan Candy Crush serisinin 2015 yılı içerisinde çıkan yeni oyunu Candy Crush Soda Saga’da soda sesleri eşliğinde renkli şekerleri eritmeye çalışıyoruz. Göründüğü kadar kolay olmayan oyunda 75 bölüm yer alıyor ve bölümleri geçmek için kendi stratejilerimizi belirlememiz gerekiyor.

2015in en çok indirilen mobil oyunları


Selefine göre oyunda bazı farklılıklar dikkati çekiyor. Bunlardan birisi de şekerlerin yukarıdan aşağıya doğru değil aşağıdan yukarıya doğru ilerliyor olması. Zorlu seviyelerin bizleri beklediği oyunu ayrıca arkadaşlarımızla eş zamanlı olarak oynayabiliyoruz.

Haberin Devamı



2015in en çok indirilen mobil oyunları

BAKMADAN GEÇME!