Tekmelerden bıktım

Güncelleme Tarihi:

Tekmelerden bıktım
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Samsunspor maçı sonrası bir tekmeliği parçalanıp, bir tekmeliği kanlar içinde kalan, ayaklarında büyük yaralar açılan yıldız futbolcu, ‘‘Az daha ayağım kırılacaktı’’ dedi...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hakan Şükür, takımın en çalışkan isimleri arasında. Defans ve orta alanda takımına yardımcı oluyor, hücumda gol kovalıyıp, fileleri havalandırıyor. Top rakibe geçtiği zaman da presiyle top kapmaya çalışıyor. Ancak ligimizin gol kralı, Avrupa Gol Krallığı yarışının iddialı ismi, yediği tekmeler ve yapılan fauller nedeniyle isyan ediyor.

Samsunspor maçında aldığı tekmeler Hakan'ı canından bezdirdi. Kolay değil, rakibin kramponlarının çivileri iki tekmeliği delip, sağ ve sol ayağında 2.5-3 santimetrelik yarıklar açmış. Bu olayın hemen hemen her maçta başına geldiğine değinen Hakan, ‘‘Samsun maçında tekmelik olmasa, ayağım kırılırdı. O kadar ki, tekmeliğin biri kan içinde kaldı. Rakibin kramponunun çivileri tekmeliği geçip ayaklarıma saplandı’’ dedi.

Sahada dişediş bir mücadele verildiğini ancak yapılan bu sertliklerin kasti olduğunu zannetmediğine değinen Hakan, ‘‘Bu hareketler topsuz alanda yapılıyorsa kasıt vardır. Şu unutulmasın ki, kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Futbol sert oynanabilir, ama bugün bana yapılan yarın senin başına gelir. Hepimiz ekmek parasını futboldan kazanıyoruz. Rakipler kolumdan, formamdan çekiyor. İşte bu bana ters geliyor’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!