Kevin Grosskreutz teklifi aldı resti çekti

Güncelleme Tarihi:

Kevin Grosskreutz teklifi aldı resti çekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 23:24

92 gün sonra gelen restin perde arkası… Sezon başında Borussia Dortmund’dan transfer edilen Kevin Grosskreutz, Galatasaray forması ile sahaya çıkmasına 37 gün kala “Ayrılmak istiyorum” dedi. 

Haberin Devamı

1 Eylül 2015’te G.Saray’ın kadrosuna kattığı, ancak transferin son günü evraklardaki imza eksikliği nedeni ile FIFA’nın ocak ayına kadar oynamasına izin vermediği Alman oyuncunun restinin nedenleri ise şöyle...

1-NEDEN EYLÜLDE KONUŞMADI?

Kevin, Grosskreutz Almanya’da geçirmiş olduğu sakatlığını tamamen atlattı. G.Saray forması ile çıktığı Panthrakikos ve FK Sarajevo maçlarında iyi performans gösterdi. Ve bu noktada Grosskreutz, Köln başta olmak üzere Bundesliga ekiplerinden teklif almaya başladı. İşte bu teklifler Alman oyuncunun ülkesine dönme isteğini ortaya çıkardı ve aklını karıştırdı.

2- BiRDEN AĞIZ DEĞiŞTiRDi...

Hamzaoğlu döneminde Grosskreutz, sık sık Almanya’ya seyahat ediyordu. Denizli, 9 Ocak’ta lisansı çıkıp oynamaya başlayacak Alman oyuncudan İstanbul’da kalmasını isteyerek, özel program yaptı. Köln başta olmak üzere Almanya’dan teklifler alan Grosskreutz da dün “Ailemi özlüyorum. Almanya’ya dönmek istiyorum” restini çekti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!