Tekke'nin 2.5 milyon YTL'si nerede

Güncelleme Tarihi:

Tekkenin 2.5 milyon YTLsi nerede
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2008 11:55

Trabzonspor'da, yeni ve eski başkanlar arasında Fatih Tekke'nin bonservis bedeli tartışılıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Şubat ayında yapılan olağan kongresinde eski Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun ibra edilmemesi ile başlaşan Albayrak - Sadri Şener savaşı kızışıyor. Tecrübeli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'ya satışı sırasında Başkan Sadri Şener'in yaptığı, "Fatih Tekke'nin Rus kulübüne transferi sırasında 2.5 Milyon Ytl'lik bir bedel ortada gözükmüyor. Ancak bunu kanıtlayamıyoruz" açıklamasına, Albayrak'ın, "Devleti - milleti dolandıranlar bizi hırsızlıkla suçlayamaz. Elinde, bilgi ve belge olup ta ispatlamayan müfteridir. Fatih için, kayıtta ne kadar gözüküyorsa o kadar aldık" demesi ikili arasında gerginliğe neden oldu. Sadri Şener'in, "Ben kimseye hırsız demedim" açıklaması gerginliğin bir nebze olsun düşmesine yol açarken, camiada ise iki eski başkan arasında yaşanan bu soğuk savaşın daha da büyümesinden endişe ediliyor.

Haberin Devamı

BARIŞ MEMİŞ'E YANAL KALKANI

Trabzonspor'da Gökdeniz Karadeniz'in Rubin Kazan'a transfer olmasının ardından gözler hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Teknik direktör Ersun Yanal, kadroda yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanırken, Bordo - mavili takım son sekiz sezonda ikinci kez Gökdeniz'siz bir Beşiktaş maçına çıkacak. Beşiktaş maçında Gökdeniz Karadeniz'in boşluğunu Yattara ile doldurmayı planlayan Yanal, genç futbolcu Barış Memiş'e güveniyor. Barış Memiş'in kurtarıcı olarak lanse edilmesinden rahatsız olan Yanal, genç futbolcuyla sık sık görüşerek, dış etkenlerden etkilenmemesi için çaba harcıyor.

BEŞİKTAŞ YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor hafta sonunda Beşiktaş'la oynayacağı maç için yarın THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'dan saat 17:45'de İstanbul'a gidecek. Bordo - mavili kafile 16 Mart Pazar akşamı saat 19:00'da Beşiktaş'la oynanacak müsabakanın ardından, yine THY'na ait tarifeli uçakla saat 23:30'da İstanbul'dan Trabzon'a dönecek. Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Beşiktaşla oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Takımda bu maçı kazanacak özgüven mevcut. Tüm takım olarak, ligin son haftasına kadar puan kaybetmeyeceğimize söz verdik. Şimdi bu sözümüzü tutmamız gerekiyor. İstanbul'da İnönü'de Beşiktaş'ı mağlup ederek, Trabzonspor'un adının ne kadar olduğunu herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

GÖKDENİZ'İN TOPLAM DEĞERİ 45 TRİLYON

Trabzonspor'dan Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz'in alacağı ücret herkesi şaşırtıyor. Transferi sırasında Bordo - mavili kulübe 15 Milyon Ytl, bonservis bedeli kazandıran Gökdeniz, 5 yıllık imza attığı Rubin Kazan kulübünden 2013 yılına kadar 25 Milyon Ytl alacak. Gökdeniz'in alacağı bu ücretin galibiyet ve tur primleri ile 30 Milyon Ytl'yi bulması bekleniyor. Kulübüne kazandırdığı 15 Milyon Ytl ve 5 yılda kendi kazanacağı 30 Milyon Ytl ile Gökdeniz Karadeniz'in toplam değerinin 45 Milyon Ytl'yi bulacağı belirtildi.

 

 

++++++++++++++


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!