Tekkeköy’de enerji nakil hatları yeraltına iniyor

Güncelleme Tarihi:

Tekkeköy’de enerji nakil hatları yeraltına iniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 19:42

Tekkeköy’de enerji nakil hatları yeraltına iniyor

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Tekkeköy Belediyesi tarafından başlatılan ilçenin estetik yapısının değiştirilmesi ve görüntü kirliliğine mahal verecek durumların ortadan kaldırılması çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi koordinesinde ilçede estetik alanında kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör tarafından koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında Tekkeköy’deki enerji nakil hatları yer altına taşınmaya devam ediyor. İlçenin estetik yapısının değişmesi ve görüntü kirliliğinin ortadan kalkması noktasında önemli çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcileriyle yaptığı görüşmeler neticesinde yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediyor.

HER ALANDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçenin dört bir yanında süren farklı alanlardaki çalışmaların yanında özellikle YEDAŞ’ın yürüttüğü çalışma ile ilçe merkezi ve bazı mahallelerde enerji nakil hatları yer altına alınarak elektrik direkleri sökülüyor. Binaların hemen yanından geçen hatlar ortadan kaldırılır iken aynı zamanda da cadde ve sokakların görünümü bir anda değişiyor. Ayrıca yeni modern tasarruflu ve şık görünümlü aydınlatma direkleri ve armatürleri ile ilçenin gündüz görünümünün yanında geceleri de ışıl ışıl aydınlatılması sağlanıyor. Yine peyzaj, çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalarda belediye ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!