Tek rota 1 numara

Güncelleme Tarihi:

Tek rota 1 numara
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 22:37

Beşiktaş'ın transfer listesindeki dört file bekçisi arasında gelme şansı en yüksek isim; Corinthians kalesini koruyan 28 yaşındaki Ramos. Bu oyuncu için kulübüyle temaslar sıklaştırıldı ve 3 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, kaleci transferini bu hafta bitirmekte kararlı... Siyah beyazlı yönetim son bir ay içinde birkaç kaleci ile temasa geçti. Juventus’tan Neto, Valencia’dan Ryan, Dnipro’dan Boyko ve Corinthianslı Ramos’tan biriyle hafta sonuna kadar anlaşma sağlanacak.Yönetimin hesabında Neto ve Ryan için kiralama formülü var. İki kaleci için de kulüpleriyle pazarlıklar sürüyor.Boyko ve Ramos’un ise alınması için bonservis bedellerinin ödenmesi şart.

PAZARA KADAR BİTECEK

Bu kaleciler içinde ise eldivenlere en yakın isim Ramos. Brezilya ekibi Corinthians ile yapılan görüşmelerde fiyat konusunda en makul isim bu. 3 milyon Euro’ya Ramos için kulübüyle el sıkışıldığı öğrenildi. 28 yaşındaki file bekçisi için son karar bu hafta içindeki toplantıda verilecek.Kaleci transferinin pazar gününe kadar bitirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!