Tek çare istifa

Bir derbi maçı ve kazanan Fenerbahçe. Kadıköy' de...

Haberin Devamı

Fenerbahçe 3-0 lık net skor ile Beşiktaş' ı mağlup etti.

Maçın ilk 10 dakikası Fenerbahçe, kara kartala oranla daha iyi bir oyun sergiledi. 13. dakikada golü bulan da Fenerbahçe oldu. Uefa maçı ardından yorgun olduğu görünen Fenerbahçe ilk yarının bitime kadar geriye yaslandı. Beşiktaş ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Beşiktaş defansının sol kanadı evlere şenlik halindeydi. Aceminin önünde giden Samet hoca o kanatta Escude' ye yer verdi. Escude' nin önünde ise Uğur Boral oynadı. Biraz futbol bilgisi olan insan böyle bir maça bu kadro ile başlamaz. Olcay' ı sağ kanatta kullanarak oyuncuya ve takıma ihanet etti. Belki hatasını anladı ama o zaman iş işten çoktan geçmişti. Yaptığı değişikliklerde maçı kurtarma adına değil, hatasından dönmek adına oldu.

Haberin Devamı

Özgür Yankaya' yı tebrik ederim. Onu hakem yapan insanları da kutluyorum. Bir maçı çaktırmadan bir mahvetti. 2. golden önce Olcay' ın fualine es geçti, Beşiktaş' ın kazandığı topu rakip oyuncu gibi araya girerek Fenerbahçe' ye kazandırdı. Devamında kırmız kart ve gol geldi. Ben bu MHK' ye kızmıyorum. MHK' nın en üstünde bulunan kişidir benim nefretim. Al sana Fenerbahçe' miz. Beşiktaş' ı mahvettin Sn. Demirören ve halen de bizlerle uğraşıyorsun. Bu yönetiminde sana  ve senin kurullarına sesi çıkamıyor. Nedeni nedir bilemiyorum ama hepinizi Allah' a havale ediyorum.

Almeida, Veli, Necip, Uğur, Escude dün akşam sahada hiç yoktular. Malesef bu oyuncuların alternatifleri de yok. Bu deveyi gütmekten başka çaremizde. Kimse aldanmasın. Dün akşam net galibiyet alan Fenerbahçe' de, Beşiktaş' ta iyi bir oyun sergilemediler. Beşiktaş çok ama çok kötü olduğu için sadece skor ortaya çıktı. Düşünün ki, geçen sezon sadece 1 gol kaydeden Gökhan Gönül dün akşam 2 gol birden attı. Gökhan' a lafım asla yok. Mesele o kanadın hiç ama hiç çalışmaması. Zeybek takımının bir kaç oyuncusunu  Beşiktaş' ta oynatsanız, en azından Uğur' dan daha iyi oynalarlar.

Bu kadar köklü bir kulübü mahvettiler. FEDA FEDA FEDA.. Kimse kimseyi kandırmasın. Birtek FEDA eden var ise oda Beşiktaş taraftarıdır. Yavaş yavaş kazdıkları kuyuya düşmeye başladılar. Bu yenilginin ardından yazı yazmak için bekledim. Beklememim sebebi yönetimin ne yapacağı konusundaydı. Ben Samet Aybaba gider diye beklerken, onlar Quaresma' yı affetmeye kalktılar. Yönetici Antalya kampına çağıralacak derken, Sn. Orman bunu yalanladı.  Gündem değiştirmek, günü kurtarmak adına böyle bir eylem içerisinde yer aldılar diye düşünüyorum. Bu saatten sonra benim bu yönetime ve teknik heyetine güvenim kalmadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile  ligde 11. sırada.  Bu başarı sizlerindir. Ellerinizi kaldırın ve kendinizi alkışlayın. Ne yönetimden, ne teknik heyetten nede bu kadrodan birşey olmaz. Gelin istifa edin. Gelin birşeyler yapmak istediğiniz Beşiktaş için en iyisini yapın ve istifa edin. Sizin ve bizim tek kurtuluşumuz, tek çıkar yolumuz budur.

 

Yazarın Tüm Yazıları