Tehlikeli yakınlaşma

Helin Avşar, bir süredir ablası Hülya Avşar’ın iki haftalığına kiraladığı Cobra King adlı tekneyle Bodrum Türkbükü sahillerini dolaşıyor.

Geçtiğimiz gün tekneden zodiac botla ayrılıp Türkbükü’ndeki Maki Otel’in iskelesine gelen Helin Avşar, burada erkek arkadaşı Çağrı Atakan’la buluşarak bir süre onunla kıyıda sohbet etti.

Megafonla müşteri topluyor

Bodrum-Türkbükü’ndeki Tampa Beach’in tanıtım kampanyası şu sıralar tüm tatilcilerin dilinde... Neden derseniz... Patron Celal Çapa, gün boyunca zodiac botuyla dolaşıp, teknelere megafonla ‘Tampa açıldı, sizleri bekliyoruz’ diye sesleniyor. Tanıtım için bu ilginç yola başvuran Celal Çapa’ya bu turları sırasında eşi Şebnem Hanım, Şebnem Hanım’ın kız kardeşi Meltem Tahrancı ve Tampa’nın halkla ilişkilerini üstlenen Esra Gürsoy da eşlik ediyor.

Reina’da bir şeyh

Ortaköy’deki Reina, yabancı konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Bahreyn Şeyhi Khaufa Al-Khaufa da önceki gece bu mekandaydı. Reina’ya Brezilya’lı topmodellerle gelen Al-Khaufa’yla patron Mehmet Koçarslan özel olarak ilgilendi.

Tantra Bodrum’da

Bodrum’a 15 dakika mesafedeki Ortakent’te hizmete giren Tantra, kısa sürede müdavim kitlesini oluşturdu. Dünya mutfağından örneklerin sunulduğu, İstanbullu işadamı Mehmet Buyurman’ın açtığı mekanda her akşam birkaç ünlü simayla karşılaşmak mümkün. Kenan Doğulu, Ayşe Hatun Önal, Ali Deveci ve Berna Gürel gibi ünlü isimler sık sık buraya uğrayanlar arasında... 15 dönüm arazi içindeki portakal ve limon ağaçlarıyla çevrili masalarda yemek yemek, sonrasında özel localarda içki yudumlamak, tüm tatilcilere cazip geliyor belli ki...

Herkes bilsin ‘Aşık’ım

Hülya-Metin Aşık’ın oğlu Murat, bir süredir sevgilisi Tuğba Özerk ile Bodrum’da tatil yapıyor. Aşık ailesinin Türkbükü’ndeki evinde kalan çift, yüzmek ve güneşlenmek içinse genellikle Maça Kızı Oteli’nin iskelesini tercih ediyor. Özerk’in sevgilisinin üzerine nasıl titrediğine de herkes şahit. Aşık’ı güneşten korumak için sık sık ona koruyucu kremler süren, gözünü üzerinden ayırmayan Tuğba Hanım’ın aşkını görmeyen duymayan kalmadı.
Yazarın Tüm Yazıları