Tedavi merkezi ünlülerle açıldı

Kas-iskelet sistemi hastalıklarının tanı ve tedavisi alanında hizmet verecek olan, Ortopedist Prof. Dr. Işık Akgün, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Füsun Uysal ve Fizyoterapist Yasemin Polat önderliğinde kurulan Fullcare Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, geçtiğimiz gün açıldı. Semra Özal, Beyhan-Adil Benardete ve Ahu Tuğbay gibi tanınmış isimlerin katıldığı açılış kokteylinde, davetliler merkezde kullanılan tanı ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi de aldılar.

Düğüne 1000 kişi davetli

Ozan Doğulu, dört yıldır flört ettiği Ece Yosmaoğlu ile salı akşamı Maslak Venue’de nikah masasına oturacak. Çift, düğün törenlerine toplam 1000 kişiyi davet etti. Son hazırlıkların sürdüğü görkemli törenin, iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirmesi ve 2007’nin en çok ses getiren düğünü olması bekleniyor.

Yay’ları buluşturan gece

Sanat, iş ve sosyal hayatın tanınmış simaları, geçtiğimiz akşam The Moon Restaurant’da düzenlenen "Gümüş Gece" partisinde bir araya geldi. Yay Burcu’nda doğan konukların doğum günlerinin kutlandığı "Gümüş Gece" kokteylinde, Ebru Destan barmaid’lik, Murat Murathanoğlu ise barmenlik yaptı. Deniz Murathanoğlu’nun gümüş rengi peruğuyla ilgi odağı olduğu bu renkli geceyi organize eden Feza Fırat, geçtiğimiz ay burkulan ayağından ameliyat geçireceğini söyledi. Fırat, bayramdan sonra ameliyat masasına yatacakmış.

İtalyan lezzeti İstinye Park’ta

Panino Giusto adlı İtalyan restoranının Türkiye’deki ilk şubesi, önceki akşam İstinye Park’ta açıldı. İş, cemiyet, sanat ve spor camiasının ünlü isimlerinin akın ettiği açılışta, mekanın sahipleri Ozan Balaban, İsmail Oygur ve Zeynep Yaprak, davetlileri kapıda karşıladı. Açılış gecesinin en ilgi çeken isimleri ise Mustafa Denizli ile Fatih Terim’di. İkili, gece boyunca ayrı masalarda oturdu ve yan yana gelmemeye özen gösterdi. Açılışa katılanlar arasında ayrıca Adnan-Begüm Şen, Moris Kohen, Altay, Aslı Şen, Mustafa-Meryem Doğan, Uğur Boral, Metin Şen, Ebru Akel, Can Ateş, Demet Akbağ-Zafer Çika, Ece Vahapoğlu, Fulya Terim ve Tümer Metin de vardı.

Aşıklar 21.45 seansında

İzzet Antebi, sevgilisi Didem Sarı ile ilk kez geçtiğimiz yaz aylarında Çeşme’de tatil yaparken objektiflere yansımıştı. İkiliye önceki akşam da İstinye Park’ta rastladım. Antebi ve Sarı, Panino Giusto adlı restoranın açılışına katıldıktan sonra sinema katına çıktı ve 21.45 seansına yetişip günü film izleyerek noktaladı.
Yazarın Tüm Yazıları