TED atağa kalktı

Güncelleme Tarihi:

TED atağa kalktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 01:33

Kırmızı-lacivertliler, hem basketbol hem de voleybol takımlarını yaptığı transferlerle güçlendirdi.

Haberin Devamı

Başkent’i erkekler basketbol birinci ligi ile kadınlar voleybol ekinci liginde temsil eden TED Ankara Kolejliler’de yönetim, iki ekibi de yaptığı transferlerle güçlendirdi.
Kadınlar Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan İba Kimya TED Ankara Kolejliler, Evgeniya Alpaslan ile anlaştı. 2005-2006 sezonlarında da Kolejliler formasını taşımış olan 34 yaşındaki Evgeniya, daha önce Kazan Belediye, Karayolları, Salihli Belediye, TOKİ, Yalova Belediye ve İller Bankası’nda oynadı.
Kırmızı-lacivertliler geçen sezon kadroda olan Suna Erel ve Ceren Atila ile de yeniden anlaştı.
Suna Erel 1991 doğumlu, 1.79 boyunda ve pasör pozisyonunda oynuyor. Erel daha önce Numune ve Kazan Belediye kadrolarında da yer aldı. Ceren Atila ise 1993 doğumlu, 1.84 boyunda ve pasör çaprazı. Ceren, daha önce İller Bankası ve Numune Spor Kulübü’nde forma giydi.

POTAYA 3 TAKVİYE

Basketbol Süper Liginde yer alan Rönesans TED Ankara Kolejliler, Alper Özcan, Erol Can Çinko ve Caner Erdeniz’i kadrosuna kattı.
Erol Can Çinko daha önce Tofaş, Olin Edirne, Banvit takımlarında forma giydi. Çinko, geçen sezon Tofaş’da 2,1 sayı, 0,8 ribaund ve 0,3 asist ortalamasıyla oynadı.
Daha önce 3 sezon Kolej formasını taşıyan Caner Erdeniz, geçen sezon Beşiktaş Integral Forex’te 1,4 sayı, 1,1 ribaund ve 0,2 asist ortalaması yakaladı.
Alper Özcan ise 2007-2009 yıllarında da Kolej forması giydi. Geçen sezon 2. Lig takımlarından Sinpaş Denizli Basket’te oynadı ve 7,5 sayı, 2 ribaund ve 3 asist ortalaması tutturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!