Tebrikler Metin'e

Güncelleme Tarihi:

Tebrikler Metine
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 1997 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Şu bir gerçek ki, Hami'siz Trabzonspor tat vermiyor. İşte dün akşamki maçta Hami'yi öylesine aradık ki, inanınız maçın skorundan daha çok onun yokluğunu farkettik.

Trabzonspor'un genç kalecisi Metin Aktaş, ellbette ki golü düşünmüyor. Ancak, kalesine gelen gol yollarını öylesine tıkadı ki, bana göre maçın yıldızıydı. İsterseniz şöyle sıralayalım... Rada, defansta güzel şeyler yaptı. Son haftaların formsuz adamı Ogün de açıkça toparlandığını gösterdi. Orta sahada Abdullah büyük mücadele verdi. Misse, bildiğimiz Misse. Herhangi bir varlık gösteremedi. Ama hatırlayınız, Orhan'la ilgili çok yorumlar yaptık. Ve takıma kazandırmak için çaba sarfettik. İşte o Orhan dün akşamki maçın golünü atan, bir yıldızdı. Yaşamımda en son eleştirecek olduğum insan Orhan'dır. Çünkü kendisinde, kişilik, şahsiyet, onur, yürek, dahası aklıma gelmeyen ne varsa onda vardı.

Kısacası Trabzonspor zorlu deplasman maçında bileğinin hakkıyla üç puanla kapadı. Ancak yine söylüyorum. Hami'siz Trabzonspor ne sahada ne de tribünlerde güzel görüntü vermiyor. Temennimiz Hami'nin bir an önce sakatlığının düzelip yeniden kadrosuna kavuşması. Bu arada Gençlerbirliği'ni de oynadığı cesur futboldan dolayı kutluyorum. Şanssızdılar, tecrübeye yenik düştüler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!