Tartıştığı kocasını baltayla öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Tartıştığı kocasını baltayla öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 22:51

Tartıştığı kocasını baltayla öldürdü

Haberin Devamı

Şaban KARDEŞ - Şenol AKSOY/SARAY (Tekirdağ), (DHA) - TEKİRDAĞ’ın Saray İlçesi’nde 35 yaşındaki Sibel Taylan, tartıştığı eşi 39 yaşındaki Engin Taylan’ı çıkan tartışma sonucu baltayla başına vurarak öldürdü.
Olay, Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde bağlı Çayla Mahallesi’nde meydana geldi. 8 yaşında bir çocukları bulunan Sibel ve Engin Taylan çifti, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Sibel Taylan, balta ile arkası dönük olan eşi Engin Taylan’ın başına iki kez vurdu. Engin Taylan kanlar içerisinde yere yığılırken, endişeye kapılan Sibel Taylan, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Sibel Taylan’ın ifadesi doğrultusunda adrese giden polis ekipleri, Engin Taylan’ı ölü olarak buldu.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Engin Taylan’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
SÜREKLİ EVE ALKOLLÜ GELDİĞİ İDDİASI  
Gözaltına alınan Sibel Taylan ise Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Sibel Taylan, ağlayarak verdiği ilk ifadesinde eşinin sürekli alkollü geldiğini ve tartıştıklarını söyledi.
Olay sırasında Taylan çiftinin 8 yaşındaki çocuğunun dışarıda olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!