Tarkan’ın çeyizi Koç’tan

Tarkan, geçtiğimiz gün Koç Holding’in patronu Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç ve küçük kızı Aylin Koç’la bir araya geldi.

Haberin Devamı

Yemekle başlayan keyifli sohbet, Caroline Koç’un Banu Yentür’le ortak olduğu Akaretler’deki Haremlique mağazasında içilen kahveyle devam etti.
Onlara bir süre sonra Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Yoleri de kızıyla birlikte katıldı.
Caroline Hanım, keyifli sohbetin ardından ünlü şarkıcıya nevresim, havlu, çarşaf, yatak örtüsü, yastık ve battaniye gibi ev tekstili ürünlerinin satıldığı Haremlique’den birkaç parça hediye etti.
Ekip, ayrılmadan önce hatıra fotoğrafı çektirmek için hep birlikte objektif karşısına geçti.

Evleneceklere duyurulur!

Evlilik hazırlıkları fuarı “Evlilik Dünyası”, kapılarını bugün açıyor. 6 Şubat’a kadar Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda açık kalacak fuarın bu yılki konsepti ise “sevgi ve tolerans”.

 

Haberin Devamı

Galata’da mağaza açtı

Sonbahar-kış koleksiyonu beğeni toplayan tasarımcı Eda Güngör, Kuledibi’nde “Museum” adında bir mağaza açtı. Güngör, mağazasının tasarım meraklılarının uğrak noktalarından olacağını söylüyor.


Adını anmıyor

Emir Tamer, iki sene önce Demet Akalın’la aşk yaşamıştı. Birlikteliklerinin sona ermesinin ardından Akalın, Önder Bekensir’le evlendi, Tamer de Mina Somer’le nişanlandı. Ancak ikisinin de ilişkileri yürümedi. Geçtiğimiz günlerde Akalın’ın Tamer’e Twitter’dan ilan-ı aşk ettiği yazıldı. Duyduğuma göre Emir Tamer, Akalın’ı tamamen kalbinden silmiş.


Şimdi de artist oldu

İç çamaşırı tasarımlarıyla mankenlikten modacılığa geçiş yapan Selin Ortaçlı, Can Ateş’le yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Ortaçlı, ilişkisinin getirdiği popülarite sayesinde farklı iş alanlarına da el attı. Önce “Evcilik Oyunu” adlı televizyon programının sunuculuğunu üstlenen Ortaçlı, son olarak da “Doktorlar” adlı dizide ‘Ferah’ rolünü üstlenerek oyunculuğu denedi...

Modacılar buluştu

Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcıları ile hazır giyim markalarını bir araya getiren İstanbul Moda Haftası (İstanbul Fashion Week-IFW), önceki akşam Santralİstanbul’da düzenlenen açılış partisiyle start aldı. Enerji Müzesi’ndeki partiye moda, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Vogue Türkiye’nin parti için özel olarak hazırladığı “Türk modası şerefine” adlı sergi de davetlilerin ilgisini çekti.

 

Haberin Devamı

Klip bugün ekranda

Bengü’nün, DJ Suat Ateşdağlı’nın “Bosphorus Night 4” adlı albümü için seslendirdiği “Artık Sevmeyeceğim” şarkısına klip çekildi. Yönetmenliğini Salih Singin’in yaptığı klip, ilk kez bugün müzik kanallarında ekrana gelecek.


‘Küfe’lik oldu!

Çiftkurtlar Otomotiv’in patronu Mehmet Çelik’ten boşandıktan sonra işletmeciliğe soyunan Arte Tahir, Küfe’ye transfer oldu. Tahir, mekânın genel koordinatörlüğünü üstlendi. Bu arada Küfe’de çarşamba geceleri Akrep Nalan, perşembeleri Gülgün Hoşses, cumaları Hayko ve cumartesileri de Yeşim Salkım’ın sahne aldığını belirteyim...


AJANDA
Teoman sahnede


Teoman, bu gece Jolly Joker Balans sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Ünlü rock’çı, konserinde dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları